ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

MVP της Euroleague ο Βασίλης Σπανούλης

MVP της Euroleague ο Βασίλης Σπανούλης

Είναι παιχταράς, τι να κάνουμε; Ο Βασίλης Σπανούλης διαδέχθηκε τον Αντρέι Κιριλένκο ως MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague (όλες οι φάσεις μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης) τονίζοντας πως όλα είναι καλά όταν ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τους στόχους του.

O Βασίλης Σπανούλης δεν χρειάζεται συστάσεις. Ούτε έχει να αποδείξει κάτι όσον αφορά την αξία του. Άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε το χούι να μην λαμβάνουμε (επιλεκτικά) τα γεγονότα υπόψιν μας όταν θέλουμε για κάποιον λόγο να "υποβιβάσουμε" κάποιον.
Μόνο που στην περίπτωση του αρχηγού των ερυθρολεύκων τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα που μόνο κάποιος αδαείς θα μπορούσε να μην παραδεχθεί την υψηλότατη μπασκετική ευφυΐα του κορυφαίου κόμπο γκαρντ της Ευρώπης ΜΑΚΡΑΝ του δευτέρου...

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακηρύχθηκε από την Euroleague ως ο MVP της διοργάνωσης από την πρώτη φάση έως και τα προημιτελικά, καθώς στο Final-4 συνηθίζεται να τελευταία χρόνια να υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις.

Ο Red-Bill διαδέχθηκε τον περσινό νικητή του βραβείου (και επίσης παιχταρά), Αντρέι Κιριλένκο, τον οποίο πρώτα είχε κεράσει... πικρό καφέ στον τελικό του Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί όπου ο Βασίλης Σπανούλης είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Final-Four.

O MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague, Βασίλης Σπανούλης:

 
Στους φετινούς προημιτελικούς με την Αναντολού Εφές ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά στο 5ο και καθοριστικό ματς με τους Τούρκους στο ΣΕΦ έδειξε ξανά ποιος είναι και οδήγησε τους ερυθρόλευκους στη νίκη - πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου.

"Νιώθω πολύ καλά. Όλα είναι καλά όταν η ομάδα μου πετυχαίνει τους στόχους της. Πρέπει να είμαστε σε πνευματική ισορροπία, να διορθώνουμε τα λάθη και να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να πετύχουμε τους στόχους μας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης μετά την βράβευση του δείχνοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η πρόοδος της ομάδας και όχι οι προσωπικές του διακρίσεις.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και ο MVP για τον μήνα Νοέμβρη στη διοργάνωση:

 



 



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου