ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

O Μίτσελ στον πάγκο στον τελικό

O Μίτσελ στον πάγκο στον τελικό

Με τον Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου. Δεδομένη η παρουσία του στο ΟΑΚΑ, ενώ την Πέμπτη (9/5) θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Ύστερα από την πετυχημένη εγχείρηση που έκανε ο Μίτσελ (λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής), ο Ισπανός τεχνικός αναρρώνει και είναι καλύτερα. Πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας, θα μπορούσε ήδη να έχει βγει από το νοσοκομείο, αλλά παραμένει εκεί για προληπτικούς λόγους, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ενημερώνουν πως θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (9/5).
Όπως είναι λογικό, δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός για το αν ο Μίτσελ καταφέρει και είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να κοουτσάρει την ομάδα του Ολυμπιακού.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όμως, επεσήμαναν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, τονίζοντας πως είναι δεδομένη η παρουσία του κόουτς Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, στον τελικό του Κυπέλλου.

Μάλιστα από την ομάδα ενημέρωσαν πως ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει το "παρών" στο Ρέντη και την Πέμπτη (9/5), ημέρα που θα πάρει εξιτήριο, συνεχίζοντας εκείνος την προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας για τον τελικό του Κυπέλλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου