ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πανέτοιμος και… ενισχυμένος!

Πανέτοιμος και… ενισχυμένος!

06/05/2013
 Η ένταση της προπόνησης γίνεται όλο και μεγαλύτερη! Ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους Μέγιερι, Φέισα και Ιμπαγάσα να γυμναστούν κανονικά και να δηλώνουν έτοιμοι για τον τελικό!

Πανέτοιμος και… ενισχυμένος!
Η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε κανονικά υπό τις εντολές των άμεσων συνεργατών του Μίτσελ.

Έτσι, οι Βίκτορ και Νικοπολίδης αύξησαν αρκετά την ένταση της προπόνησης και είδαν σε αυτή τους Ιμπαγάσα, Φέισα και Μέγιερι να γυμνάζονται κανονικά.

Φυσικά, μόνο χαμόγελα προκάλεσαν αυτές οι συμμετοχές στους βοηθούς του Μίτσελ καθώς πλέον αντιλήφθηκαν ότι μπορούν να υπολογίζουν και στους τρεις παίκτες, αλλά θα έχουν και ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι την Κυριακή για να καλύψουν και το χαμένο έδαφος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με πολύ έντονη πίεση από την πλευρά των παικτών που δεν την είχαν στην κατοχή τους.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις για την επιθετική ανάπτυξη και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και συγκεκριμένα από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή.

Εκτός έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και σήμερα έκανε θεραπεία.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου