ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Πλαστό το έγγραφο για Σικαμπάλα

Πλαστό το έγγραφο για Σικαμπάλα


Από τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν πως το περιβόητο έγγραφο για Σικαμπάλα είναι πλαστό, ενώ επισήμαναν πως πρόκειται για παιχνίδια μάνατζερ, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον της πειραϊκής ομάδας για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Ζάμαλεκ.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσαν πως δεν ισχύει το περιβόητο έγγραφο για τον Σικαμπάλα, το οποίο έφερε στο φως ιστοσελίδα της Αιγύπτου το Σάββατο (4/5), ενώ υπογράμμισαν πως όλα αυτά είναι παιχνίδια μάνατζερ, που προσπαθούν να προσελκύσουν υποψήφιες ενδιαφερόμενες ομάδες για τους πελάτες τους.
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο υποστήριζαν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον 27άχρονο (5/3/1986) Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της Ζάμαλεκ, Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλαλάχ, ή πιο γνωστό ως Σικαμπάλα.

Παράλληλα, η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας ενημέρωσε και τον αιγυπτιακό σύλλογο πως το σχετικό έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, είναι πλαστό. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Να τονίσουμε πως ο Σικαμπάλα ανήκει στην αιγυπτιακή Ζάμαλεκ, αλλά την τρέχουσα σεζόν (2012/13) έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αλ Ουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου