ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Με αυτο το βιντεο θα πατε στα δικαστηρια τον Ολυμπιακο και θα τον κατηγορησετε για...παραγκα? Ε, εισαστε για κλαματα...

Με αυτο το βιντεο θα πατε στα δικαστηρια τον Ολυμπιακο και θα τον κατηγορησετε για...παραγκα? Ε, εισαστε για κλαματα... 

 21/05/2013
Οπως ολοι γνωριζουμε ο βαζελας διαχειρος Βασιλη Κωνσταντινου και Γιαννη Αλαφουζου κατεθεσε μυνηση για αδικια σε βαρος του με δολο και δωροδοκια σε 11 ματς της Super League...
Πολυ λιγο με νοιζει τι εγινε σε αλλα παιχνιδια αλλα με νοιαζει τι λεει για το μεταξυ μας αγωνα με τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ που κατεληξε ισοπαλο 2-2.
Δειτε το βιντεο και αμα δειτε πεναλτυ η αδικια κατα του Παναθηναικου  εγω θα βγω ξεβρακωτος στο δρομο...

Δηλαδη εσεις τωρα θα πατε στα δικαστηρια τον Ολυμπιακο αλλα και τις αλλες ομαδες με αυτα τα βιντεο ετσι? Θα γελασει ολη η Ελλαδα λεμε...ενταξει ας πουμε οτι αδικειται ρε παιδι μου ο βαζελας σε καποιους αγωνες οκ? Τον δολο απο το ανθρωπινο λαθος πως θα το αποδειξεις ρε Βασιλακη αγορι μου? Αν ειναι απο την συχνοτητα των αδικιων σε βαρος καποιοας ομαδας και με το γεγονος οτι συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση, τοτε ο Ολυμπιακος εδω και 10ετιες θα επρεπε να σου ειχε παρει τα σωβρακα απο μυνησεις..τι να θυμηθουμε τα στριψιματα της ...δεκαρας? τα μικροφωνα? τον Κακο? τον Δουρο? και ποιον να πρωτοθυμηθεις δηλαδη? Τελος παντων...πηγαινε οπου θες βαζελακι μου κανε οτι θες αλλα για μενα αν δεν αποδειχθει κατι κατα του Ολυμπιακου θα πρεπει να σε γονατισει χωρις ελεος ο Μαρινακης για δυσφημιση και να σε κανει να τρεχεις και να μην προλαβαινεις.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου