ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δύσκολα για Γιοβάνοβιτς, αναμονή για τους Ισπανούς

Δύσκολα για Γιοβάνοβιτς, αναμονή για τους Ισπανούς

23/05/2013
 Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να κινηθεί για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός. Το «ναι» των Λεόν ή Σούσο περιμένει ο Μίτσελ. Ποιοι παίκτες αρέσουν από Ελλάδα.

Δύσκολα για Γιοβάνοβιτς, αναμονή για τους Ισπανούς
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς έγινε για ένα ακόμη καλοκαίρι σίριαλ για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός μονοπώλησε χθες την επικαιρότητα στο ρεπορτάζ της ομάδας, αφού αρχικά εμφανίστηκε στη σελίδα του στο Facebook ότι συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και λίγο αργότερα ο ίδιος το διέψευσε.

Πράγματι, ουδέποτε υπήρξε συμφωνία του 32χρονου άσου με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος θα ήθελε πολύ να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως δεν αποτελεί προτεραιότητα της ομάδας. Τόσο το γεγονός ότι πλέον είναι αρκετά μεγάλος, όσο και το υψηλό του κασέ αλλά και οι αμφιβολίες που υπάρχουν για το χαρακτήρα του, έχουν φέρει τη συγκεκριμένη επιλογή πολύ χαμηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Περιμένοντας τους… Ισπανούς

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε δύο Ισπανούς για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού. Ο λόγος για τον Πέδρο Λεόν και τον Σούσο, περιμένοντας ουσιαστικά το «ναι» ενός εκ των δύο. Πάντως δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις. Ο Πέδρο Λεόν αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ και παρότι υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και ανήκει, η καλή χρονιά που κάνει φέτος ο 26χρονος εξτρέμ έχει δημιουργήσει μεγάλο ανταγωνισμό και ο ίδιος είναι αμφίβολο αν θα δεχόταν να παίξει στην Ελλάδα.

Όσο για τον Σούσο, η Λίβερπουλ είναι θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του, ενώ ο παίκτης ακόμη δεν έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του και απλώς περιορίζεται στο να επιθυμεί να μετακομίσει σε μία ομάδα που θα παίζει. Ο 19χρονος άσος, ωστόσο, θέλει να περιμένει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει 21 Ιουνίου με 13 Ιουλίου στην Τουρκία, ελπίζοντας πως με τις εμφανίσεις του με την Ισπανία θα προσελκύσει μνηστήρες.

Αρέσουν αλλά δεν είναι… ανάγκη

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» με ενδιαφέρον δύο περιπτώσεις που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Χουάνχο Λορένθο. Η πρώτη αφορά τον Κλαούντιου Κεσερού, τον 26χρονο Ρουμάνο επιθετικό που αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης της Ligue 2 και δήλωσε πως θέλει να φύγει από την Ανζέ. Πάντως στην παρούσα φάση, κι όσο παραμένουν στην ομάδα Τζεμπούρ και Μήτρογλου, η απόκτηση σέντερ φορ δεν είναι προτεραιότητα. Η δεύτερη αφορά τον 22χρονο Γάλλο (με ρίζες από τη Σενεγάλη) στόπερ Σαλίφ Σανέ, που ανήκει στη Νανσί και κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, δεν αποτελεί πρώτη ανάγκη για τον Ολυμπιακό η προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού, τουλάχιστον όσο δεν υπάρχει πώληση παίκτη από τα μετόπισθεν.

Βλέπει και Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα παρακολουθεί την ελληνική αγορά και απόδειξη είναι οι πολλές μεταγραφές Ελλήνων και ξένων που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έτσι, και τώρα δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούνται ο 22χρονος μέσος Πέτρος Μάνταλος και ο 19χρονος στόπερ Δημήτρης Γούτας της Skoda Ξάνθης, όπως κι ο 20χρονος γκολκίπερ Σωκράτης Διούδης του Άρη. Πάντως επί της παρούσης πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν έχει αποφασιστεί να γίνει κάποια κίνηση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου