ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 25/05/2013

Μπαρτζώκας: "Αναμενόμενη η κοιλιά που κάνουμε"

Ο Μπαρτζώκας χαρακτήρισε αναμενόμενη την κοιλιά που κάνει τώρα ο Ολυμπιακός, καθώς η ομάδα πιέστηκε ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη στο Final-Four, όπως δήλωσε, ενώ στάθηκε και στο ψυχολογικό άδειασμα που υπάρχει.
Στη συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε την ανάλυση του για το ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Απόλλωνα (73-83) κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε αναμενόμενη την κοιλιά που κάνει τώρα η ομάδα, λόγω ότι πιέστηκε ώστε να είναι έτοιμη στο Final-Four, ενώ στάθηκε και στο ψυχολογικό άδειασμα που υπάρχει μετά το Λονδίνο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Μπράβο στην Πάτρα για την συνολική πορεία της στο πρωτάθλημα και τις τρεις εμφανίσεις που έκανε απέναντι μας, όπως και στην κανονική περίοδο, απέδειξε πως ήταν μια σοβαρή ομάδα και σήμερα έκανε πιστεύω φανταστικό παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα από ό,τι φέτος. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμέας, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομαδικότητα μας, είχαμε πολλές τελικές πάσες και κάναμε πολύ ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση. Στην άμυνα δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο χάσαμε εννιά πόντους.

Έτσι ο Απόλλωνας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετικές προϋποθέσεις, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έβαλαν μεγάλα σουτ μακρινά, πολύ δύσκολα σουτ και μας πίεσαν πολύ.

Τελικά, όμως, όταν βελτιώσαμε την άμυνα μας και συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο ομαδικοί στην επίθεση κερδίσαμε το ματς. Στα αξιοσημείωτα είναι η διαφορά που είχαμε στις τελικές πάσες, αλλά τα ριμπάουντ. Είχαμε, όμως, και 15 λάθη στα οποία εμείς θα πρέπει να σταθούμε, να αναλύσουμε γιατί τα κάναμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην επόμενη σειρά του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τίποτα εύκολο. Όλη η χρονιά για εμάς είναι μια δύσκολη σεζόν. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και υπάρχει μια κόπωση και αυτή τη στιγμή, επειδή πιέσαμε την ομάδα πριν το Final Four, για να είμαστε σε καλή φόρμα εκεί, όχι μόνο στο Final Four, αλλά και στα ματς με την Αναντολού Εφές, τώρα είναι μια φυσιολογική κοιλιά που κάνουμε, αναμενόμενη, θέλουμε να την περάσουμε χωρίς απώλειες και να είμαστε και πάλι σε καλή κατάσταση, εάν πρώτα ο Θεός, πάμε πάλι στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ή με όποιον είναι τελικά. Νομίζω πως όλα αυτά που συμβαίνουν με την απόδοση μας τώρα είναι λίγο αναμενόμενα, εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα το περιμέναμε αυτό, δεν είναι μόνο το ψυχολογικό άδειασμα το οποίο ακολουθεί μια τόσο απαιτητική διοργάνωση όπως το Final Four".

Βετούλας: "Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός"

Ο Βετούλας έδωσε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες τόσο για τη νίκη, όσο και για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ ο Αργυρόπουλος είπε: "Δεν ήμασταν ψύχραιμοι και είχε εμπειρία ο Ολυμπιακός".
Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, και ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος, μίλησαν για το ματς, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ευρώπης που κατέκτησε.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας ανεφερε: "Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά και την συνέχεια στα πλέι οφ. Εννοείτε ότι νίκησε δίκαια, τα είπε και ο κόουτς με τα 13 επιθετικά ριμπάουντ ο Ολυμπιακός, όμως σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η θέληση του να παίζεις απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης και θέλει συνεχής αυτοσυγκέντρωση και να παίζεις καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την κατάκτηση των στόχων της παραμονής στην κατηγορία και την είσοδο στα playoff".

Σε ερώτηση για τα σχέδια του τη νέα σεζόν είπε: "Μερικά πράγματα έχουν συζητηθεί για τη νέα περίοδο και περισσότερο είναι η φιλοσοφία για να γίνει καλύτερη ομάδα. Έχουμε καλούς Αμερικανούς αλλά μπορούμε να πάρουμε και καλύτερους, υπάρχουν όπως έχουμε παίκτες που πετυχαίνουν ανά ματς 30 πόντους όμως πρέπει να είναι και καλοί χαρακτήρες. Να δουλεύουν και στην άμυνα αλλά και να υπάρχουν σωστά αποδυτήρια.

Τα πάντα είναι η συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Κοιτάμε όλες τις παραμέτρους και στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες, πάντα σε λογικά πλαίσια. Στα λογικά πλαίσια. Κάθε χρόνο είναι διαφορετικό, εξαρτάται στο πως θα είμαστε εμείς αλλά και οι άλλες ομάδες. Σημασία έχει να υπάρχει σταθερότητα στα δύσκολα. Και άσχημα να ξεκινήσεις αν έχεις ομάδα στην πορεία θα επανακάμψεις σίγουρα".

Αργυρόπουλος: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού"

Ο Νίκος Αργυρόπουλος δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για την πορεία που κάναμε μέχρι τώρα, καθώς πετύχαμε δυο στόχους σε μια χρονιά. Θέλαμε να είμαστε αξιοπρεπής στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε με την καλή εμφάνιση που κάναμε στα παιχνίδια μας και μας αφήνει μια γλυκιά γεύση στο τέλος.

Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον πρωταθλητή Ευρώπης. Δεν φοβηθήκαμε αλλά στο τέλος δεν ήμασταν ψύχραιμοι και ο πιο έμπειρος που ήταν ο Ολυμπιακός, πήρε τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού".

Σλούκας: "Δεν είχαμε συγκέντρωση για 40 λεπτά"

Ο Σλούκας ό,τι σούταρε έμπαινε μέσα στην Πάτρα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο ματς.
Η συνεισφορά του Κώστα Σλούκα στο "διπλό" (73-83) στην Πάτρα επί του Απόλλωνα ήταν πολύτιμη. Ο 23χρονος γκαρντ ό,τι σούταρε έμπαινε μέσα, μη χάνοντας προσπάθεια, σημειώνοντας μεγάλα και σημαντικά σουτ στο ματς (9π, 3-3δ, 1-1τρ, 4ρ σε 13 λεπτά). Στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο ματς.
Ο Κώστας Σλούκας είπε πως: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα.

Νομίζω αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην στην ομάδα της Πάτρας γιατί φάνηκε πως δίκαια βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια γιατί έχουν μια αξιόλογη ομάδα, δομημένη καλά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, δεν ξέρω αυτό που οφείλεται, πρέπει να το βρούμε στη συνέχεια.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο με 2-0 και τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου