ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


25/05/2013


«Βλέπει» Οικονόμου η Φούλαμ

24/05/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φούλαμ βρίσκεται ο Μάριος Οικονόμου, σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay.

«Βλέπει» Οικονόμου η Φούλαμ
Πετυχημένο ήταν το… πείραμα της Φούλαμ με την μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη και πλέον ο αγγλικός σύλλογος έχει ρίξει τα δίχτυα του στην ελληνική αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της.

Οι Λονδρέζοι φέρονται να εξετάζουν τον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνον του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Κουρμπέλη, όμως ο πρώτος φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Ο Οικονόμου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους Ηπειρώτες και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 15 αγώνες (12 ως βασικός) στη Σούπερ Λίγκα. Εκτός από τη Φούλαμ, ο 21χρονος στόπερ βρίσκεται στο… στόχαστρο και ομάδων από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Θέλει τον Αναστασόπουλο μαζί του

24/05/2013
 Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου στον Πανθρακικού, αφού αποτελεί εισήγηση του Άκη Μάντζιου.

Θέλει τον Αναστασόπουλο μαζί του
Μετά την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να φέρει και άλλον «Κερκυραίο» στην ομάδα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Αναστασόπουλο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στους «Φαίακες» ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος τον θέλει για να υπάρχει συναγωνισμό για την εστία μαζί με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, τότε δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σπύρου Βρονταρά που λήγει σε λίγες μέρες.

Οσο για το θέμα της αδειοδότησης, κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν πως το θέμα είναι τυπικό λόγω ληξιπρόθεσμων και η θετική απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Βλέπει Στάντσεφ ο Λεβαδειακός

24/05/2013
 Τον Βούλγαρο αμυντικό Στέφαν Στάντσεφ έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Λεβαδειακός.

Βλέπει Στάντσεφ ο Λεβαδειακός
Την περίπτωση απόκτησης του Στέφαν Στάντσεφ εξετάζει ο Λεβαδειακός. Πρόκειται για τον 24χρονο Βούλγαρο δεξιό μπακ που αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη Μίνιορ Πέρνικ.

Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον τεχνικό διευθυντή των Βοιωτών, Δημήτρη Φαράντο, να παρακολούθησε τον παίκτη στο ματς της Τετάρτης με την Τσέρνο Μόρε.

Ο Στάντσεφ άρχισε την καριέρα του από τη Λέφσκι Σόφιας, τη σεζόν 2009/10 έπαιξε δανεικός στην Πίριν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Μπότεφ. Από την τελευταία αποχώρησε στα μέσα της σεζόν και από τον Ιανουάριο φορά τη φανέλα της Μίνιορ Πέρνικ.

Φέτος έχει 22 συμμετοχές στο βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Προοδευτικός… Πανιώνιος

24/05/2013
 Βοηθός του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον Πανιώνιο θα αναλάβει ο Γιάννης Γρίβας.

Προοδευτικός… Πανιώνιος
Βοηθός του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον Πανιώνιο θα αναλάβει ο Γιάννης Γρίβας.

Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών είχε περάσει από την Προοδευτική, όπως ο - γενικός διευθυντής της ΠΑΕ - Λάζαρος Κουτλίδης.

Η σεζόν που τελειώνει θα βρει τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να κρεμάει τα παπούτσια του και όλα δείχνουν θα συνεργαστεί με τον Παναγόπουλο.

Από εκεί και πέρα, νέος γενικός αρχηγός στην Πλατεία θα γίνει ο Ανδράλας, ο οποίος έχει περάσει κι εκείνος από την ομάδα του Κορυδαλλού.

Παρέμβαση Σαμαρά ζητεί ο ΠΑΣ για αδειοδότηση

24/05/2013
 Επιστολή στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητεί να παρέμβει για να ρυθμιστούν οι οφειλές του ΠΑΣ Γιάννινα προς το Δημόσιο για να πάρει αδειοδότηση έστειλε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Παρέμβαση Σαμαρά ζητεί ο ΠΑΣ για αδειοδότηση
Μέχρι τον… πρωθυπουργό, στην κυριολεξία, φτάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να εξασφαλίσει αδειοδότηση και να λάβει κανονικά μέρος στο Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης, έστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά με κοινοποίηση στους Υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών, Δημήτρη Σταμάτη και Ιωάννη Στουρνάρα αντίστοιχα, ζητώντας την παρέμβασή τους για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο προκειμένου «…να μη είναι η γραφειοκρατική αδράνεια, αιτία του να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών».

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά

Κοινοποίηση

Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτριο Σταμάτη

Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

Ιωάννινα, 24 Μαΐου 2013

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατέκτησε αγωνιστικά τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Προϋπόθεση προς τούτο, αποτελεί η χορήγηση αδειοδότησης, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ένα εκ των κριτηρίων που απαιτούνται, είναι να έχει διακανονίσει η εταιρία μας, οφειλές της προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Δυστυχώς, αν και από τετραμήνου επιδιώκουμε την ένταξη μας στη διαδικασία αυτή, γραφειοκρατικές αξεπέραστες δυσκολίες, έχουν ακόμη τον φάκελο της εταιρίας μας "εγκλωβισμένο" στο Υπουργείο Οικονομικών.

Παρακαλούμε θερμώς για την παρέμβασή σας, ώστε να εξεταστεί κατά ΥΨΙΣΤΗ προτεραιότητα το αίτημά μας και να γίνει δεκτό, έως την Τρίτη 28.5.2013, ότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου της εταιρία μας.

Ευχόμαστε ολοψύχως, να μη είναι η γραφειοκρατική αδράνεια, αιτία του να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών, ανά τον κόσμο, και ελπίζουμε στην παρέμβασή σας.


Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γεώργιος Χριστοβασίλης
».

Κάκος στην Τούμπα, Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι

24/05/2013
 Ο Τάσος Κάκος και ο Γιώργος Δασκαλόπουλος θα διευθύνουν τους αγώνες ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα για την τέταρτη αγωνιστική των play offs.

Κάκος στην Τούμπα, Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της τέταρτης αγωνιστικής των play offs της Σούπερ Λίγκας, που θα γίνουν την Κυριακή.

Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ ο Γιώργος Δασκαλόπουλος αυτή του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

18:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
Τέταρτος: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)

20:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Γιώργος Δασκαλόπουλος Κορινθίας.
Βοηθοί: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Τέταρτος: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

Μώραλης: «Απαραίτητη η βελτίωση στα γήπεδα Ιωαννίνων και Βέροιας»

24/05/2013
 Περισσότερο από απαραίτητη χαρακτήρισε την βελτίωση των γηπέδων στα Γιάννενα και τη Βέροια ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης.

Μώραλης: «Απαραίτητη η βελτίωση στα γήπεδα Ιωαννίνων και Βέροιας»
Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον σύμβουλό του Τάκη Αγραφιώτη, είχαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής Μιχάλης Αναγνώστου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια, Νίκος Κυρκούδης, με θέμα τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων και των εν γένει υποδομών στα γήπεδα των Ιωαννίνων και της Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε ότι είναι περισσότερο από απαραίτητη η έγκαιρη βελτίωση των γηπέδων στα Γιάννενα και τη Βέροια, καθώς ως γνωστόν, έχει αποφασιστεί να μην ορίζονται αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ σε γήπεδα που παρουσιάζουν προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης, ανέφερε ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε σύντομα να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής των χλοοταπήτων.

Αναλυτικά η δήλωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας:

«Δεδομένου ότι τα δύο αυτά γήπεδα αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι απαραίτητο να γίνουν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να βελτιωθούν καταρχήν οι χλοοτάπητες, αλλά και οι υπόλοιποι χώροι των γηπέδων αυτών. Δηλώθηκε η πρόθεση από πλευράς υφυπουργού Αθλητισμού να αναλάβουμε κοινή προσπάθεια, η διοργανώτρια, οι δύο ΠΑΕ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο η διαδικασία υλοποίησης των βελτιωτικών έργων και από την πλευρά μας εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας για τη θετική του στάση.

Όπως είναι γνωστό, η Super League έχει αναλάβει την κεντρική συντήρηση των αγωνιστικών χώρων, με ετήσιο προϋπολογισμό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ, γεγονός που αποτυπώνεται από τη βελτίωση που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στην πλειοψηφία των γηπέδων, με την εξαίρεση των Ιωαννίνων και της Βέροιας. Με αυτό το σκεπτικό, είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε σύντομα να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής των χλοοταπήτων, καθώς απαιτούνται αποστραγγιστικά, αλλά και κατασκευαστικά έργα.

Υπενθυμίζω ότι η Super League αποφάσισε σε Διοικητικό της Συμβούλιο να μην ορίζει αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ σε γήπεδα που παρουσιάζουν προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους, επομένως είναι περισσότερο από απαραίτητη η έγκαιρη βελτίωση των γηπέδων στα Γιάννενα και τη Βέροια».

Λάζαρ: «Σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»

24/05/2013
 Σπίτι του χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κοστίν Λάζαρ, που μίλησε με αφορμή τις υποχρεώσεις του στην εθνική Ρουμανίας.

Λάζαρ: «Σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»
Ο Κοστίν Λάζαρ κλήθηκε στην εθνική Ρουμανίας για το φιλικό της 4ης Ιουνίου με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αμφιβολία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι των play-offs της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθεί δύο μέρες νωρίτερα.

Μιλώντας στο «novasports.gr» χαρακτήρισε σπίτι του τον ΠΑΟΚ και ότι στην παρούσα φάση προέχουν τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. «Για μένα δεν είναι σημαντικές οι υποχρεώσεις μου με την εθνική τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τα πλέι οφ είναι το σημαντικότερο γεγονός τώρα και μετά θα δούμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου τώρα και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μετά θα μιλήσουμε για την Εθνική ομάδα επειδή τώρα τα πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν» τόνισε και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το παρών και στο τελευταίο παιχνίδι της διαδικασίας των play-offs με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τιμ του Καραγεωργίου

24/05/2013
 Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο Μάριος Ζερβίδης θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Νίκου Καραγεωργίου στην τεχνική ηγεσία της SKODA Ξάνθης.

Το τιμ του Καραγεωργίου
Αλλαγμένο εντελώς θα είναι το νέο τεχνικό επιτελείο της SKODA Ξάνθης. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Νίκος Καραγεωργίου διαδέχθηκε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ σήμερα (24/05) η ακριτική ΠΑΕ γνωστοποίησε και τα ονόματα των βοηθών του.

Άμεσοι συνεργάτες του Καβαλιώτη τεχνικού θα είναι οι Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μάριος Ζερβίδης, οι οποίοι θα πάρουν ουσιαστικά τις θέσεις των Νίκου Ουσταμπασίδη και Νίκου Νεντίδη, που ήταν στο πλευρό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει ότι βοηθοί του Νίκου Καραγεωργίου για τη νέα σαιζόν θα είναι οι κ.κ. Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μάριος Ζερβίδης» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ.

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα

24/05/2013 
Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Επίπληξη στον Άρη.

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα
Πρόστιμα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για τον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε σήμερα (24/05).

Επίσης, στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης για δυσμενείς κρίσεις, με ταυτόχρονη υποχρέωση της ανάκλησης των σχετικών ανακοινώσεων.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων αθλητικών σωματείων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κηρύσσει αυτά πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και τους επιβάλλει: Α) στο μεν πρώτο, το ποσό των τεσσάρων (4.000) χιλιάδων ευρώ και β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων (4000) για την α’ πράξη και τριών (3000) χιλιάδων για τη δεύτερη, και κατά συγχώνευση συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5500), ήτοι 4000+1500 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας στις 27/4 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ).

2. Απαλλάσσει το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Δημήτριο Κάβουρα, εκπρόσωπο του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και του επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800 ) ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες.

3. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη της και τιμωρείται με την ποινή της επίπληξης και υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων της ανακοινώσεώς της με δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν.

«Κρητική υπερηφάνεια»

24/05/2013
 Το «παρών» στην Παγκρήτια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 27 Μαΐου στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει ο ΟΦΗ.

«Κρητική υπερηφάνεια»
Το «παρών» στην Παγκρήτια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 27 Μαΐου στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει ο ΟΦΗ.

Η κρητική ΠΑΕ ενημερώνει τους οπαδούς για τις εκδηλώσεις που θα κάνει και θα δίνει στους επισκέπτες της έκθεσης ένα 8σέλιδο έντυπο με τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τα πάντα είναι έτοιμα στο περίπτερο του ΟΦΗ στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα ξεκινήσει σήμερα στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα.

Σήμερα στις 7μμ. θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης στα οποία θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο του ΟΦΗ θα βρίσκονται διαρκώς ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Πάνος Κατσαϊτης και ο επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας Μανόλης Τζιρίτας.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, αλλά και το βαλκανικό κύπελλο που είχε κατακτήσει η ομάδα μας, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος.

Στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην έκθεση η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει να παίρνει ένα καλαίσθητο 8σέλιδο έντυπο με βασικό τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια» μέσα στο οποίο βρίσκονται περιληπτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την κρητική ΠΑΕ. Επίσης θα υπάρχουν αναμνηστικά δώρα όπως καπέλα και αυτοκόλλητα της ομάδας κ.α.

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 και Δευτέρα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους.

Νέα πρόταση για Μητρόπουλο

24/05/2013
 Βελτιωμένη πρόταση στον Παύλο Μητρόπουλο για τετραετές συμβόλαιο έκανε η ΑΕΚ και περιμένει την απάντηση. Παραμένουν εμπόδιο οι απαιτήσεις του Παναιτωλικού.

Νέα πρόταση για Μητρόπουλο
Η επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει στο ρόστερ της τον Παύλο Μητρόπουλο είναι δεδομένη και το πρωί της Παρασκευής, μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου, η Ένωση έκανε νέα πρόταση στον παίκτη. Αυτή προβλέπει τετραετές συμβόλαιο (3+1) με αποδοχές που θα ξεκινούν από 50 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και θα φτάνουν τις 120 χιλιάδες τον τελευταίο.

Ο Μητρόπουλος θα απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα αλλά για την ΑΕΚ το εμπόδιο είναι κυρίως ο Παναιτωλικός και οι απαιτήσεις του. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση προσφέρει 30 χιλιάδες στην ομάδα του Αγρινίου ενώ ο παίκτη έχει ρήτρα που φτάνει τις 250 χιλιάδες ευρώ. Το θέμα πάντως αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκαθαρίσει.

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό»

24/05/2013
 Διάρκεια περιμένει από τον ΠΑΟΚ ο Σπύρος Μηλιωρίδης, με το μέλος της διοίκησης να τονίζει ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" νίκησε τον κακό του εαυτό και όχι τον Αστέρα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό»
Θετικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στην διαδικασία και έτσι να εξασφαλίσει την παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για να... χρυσώσει το χάπι μετά την απώλεια του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε το μέλος της διοίκησης του "Δικεφάλου" στον "Arena 89.4":

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τη συνέχεια των play off: «Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας, αλλά έχει ακόμη συνέχεια το μίνι πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε νε πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει. Βεβαίως, θα θέλαμε να πάμε στον τελικό κυπέλλου, αυτός ήταν ένας μεγάλος μας στόχος, αλλά αν πάρουμε την πρώτη θέση στα play off, θα “χρυσώσουμε” το χάπι. Δεν πρέπει να αναλωνόμαστε στην νίκη επί του Αστέρα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε την επόμενη μέρα και το παιχνίδι της Κυριακής».

Για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην ομάδα πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Έτσι ήταν. Ζώντας την ατμόσφαιρα εδώ και πολλά χρόνια στις αποστολές τις ομάδες, ανέπνεα κι εγώ έναν αέρα αισιοδοξίας, ευφορίας και υγείας. Στοιχεία που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, μας έλειπαν πολύ αυτά. Νιωθαμε όλοι πως κάτι καλό θα γίνει εκείνη τη μέρα».

Για την μέτρια εικόνα που παρουσιάζε ο ΠΑΟΚ και την αλλαγή ψυχολογίας με τον κ. Γεωργιάδη στον πάγκο: «Όταν κάτι πάει στραβά, θα σε πηγαίνει συνεχώς στραβά. Είναι φανερό πως άλλαξε η ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει διάρκεια η ομάδα».

Για το τι προβλέπει για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Αρκάδες: «Δεν μπορούμε να γίνουμε μάντεις, αν θα κερδίσουμε ή όχι. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μετά το επόμενο. Το γήπεδο είναι καθρέφτης ό,τι δουλεύεις όλη την εβδομάδα, εκεί αποτυπώνεται. Και πιστεύω, θα το αποτυπώσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Για την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και που οφείλεται: «Για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη και την εμφάνιση, έπρεπε να βγει και βγήκε ο εγωισμός των παικτών. Δεν είναι άχρηστοι, όπως τους χαρακτήριζαν και το απέδειξαν. Ξέρετε, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον κακό του εαυτό, όχι τον Αστέρα».

Για την προσέλευση του κόσμου την Κυριακή, αλλά και τα περιορισμένα -σε σχέση με άλλα χρόνια- επεισόδια που έγιναν τη φετινή σεζόν: «Ευχής έργον είναι να υπάρχει πολύς κόσμος την Κυριακή στο γήπεδο. Το γεγονός πως δεν έγιναν πολλά επεισόδια φέτος, δεν είναι μόνο δικό μας θέμα. Κι ο κόσμος κατάλαβε κάποια πράγματα, ήρθε ένας νέος άνθρωπος στο τιμόνι της ομάδας, αλλά μην ξεχνάμε πως φέτος είχαμε και το λιγότερο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα λιγότερα διαρκείας».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και την ανάγκη να υπάρξει κάτι ανάλογο και σε άλλες ομάδες: «Είναι πολύ καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ αλλά και σε κάθε ομάδα, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Βλέπετε τώρα, οι μισές ομάδες δεν παίρνουν αδειοδότηση. Τι ομάδες θα έχουμε του χρόνου; Δεν θα υπάρχει πιθανώς και πάλι μεγάλος ανταγωνισμός. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια που έφτασε ψηλά, είχε και ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Ή και στο μπάσκετ παλιότερα, όταν ο ΠΑΟΚ κόντραρε τον Άρη και έκανε μεγάλα πράγματα. Αυτά ήρθαν μέσα από υγιή ανταγωνισμό».

Για την προοπτική να παίξει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πράγμα που δεν κατάφερε τις προηγούμενες δύο φορές: «Ας ευχηθούμε να γίνει φέτος, θα είναι πολύ σημαντικό».

Αγώνας για καλό σκοπό

24/05/2013
 Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσουν την μεθεπόμενη Δευτέρα παλαίμαχοι άσοι του Άρη και του Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αγώνας για καλό σκοπό
Φιλικό παιχνίδι με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σχολείου ειδικής αγωγής για παιδιά με ειδικές ανάγκες, που εδρεύει στη Θέρμη, θα δώσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη και του Ηρακλή. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»

24/05/2013
 Ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν μίλησε μαζί του, για να του ξεκαθαρίσει αν τον υπολογίζει για την επόμενη μέρα του Άρη -εφόσον εκλεγεί- εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»
Ουδέτερη στάση επιθυμεί να κρατήσει ο Σούλης Παπαδόπουλος στο θέμα εκλογής νέου προέδρου στον Άρη. Ωστόσο εμφανίστηκε ενοχλημένος που ο κ. Ηλιάδης επικοινώνησε με άλλους τεχνικούς, χωρίς πρώτα να έχει μιλήσει με τον ίδιο.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89.4":

«Αν έχεις πετύχει το στόχο σου περνάς καλά. Αν δεν τον πετύχεις, δεν είσαι καλά. Εγώ, ευτυχώς, τον πέτυχα και είμαι καλά. Αλλά ,όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι για τον Άρη στόχος η σωτηρία της ομάδας. Αλλά είναι πολύ σημαντικό που έγινε, βάσει και των δεδομένων, διότι ρωτήστε τους φίλους της ΑΕΚ πως νιώθουν που θα παίξει η ομάδα της στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να λένε για αναγέννηση, αλλά μόνο αυτοί ξέρουν τι περνάνε».

Για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης και το ενδεχόμενο να έρθει ένας επενδυτής: «Εγώ θέλω να πω πως επιθυμώ να μείνω αμέτοχος και να μην πάρω θέση για τις εκλογές στον Άρη. Ελπίζουμε όλοι να έρθει ένας επενδυτής, όπως ακούγεται, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια νέα διοίκηση».

Για το γεγονός πως ο κ. Ηλιάδης δήλωσε πως μιλά με άλλους προπονητές, δίχως να έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Θέλω να πω πως είναι ασέβεια από τον κ. Ηλιάδη που είπε πως μίλησε με άλλους προπονητές, την ώρα που εγώ είμαι προπονητής του Άρη ως τις 30/6. Εγώ ήμουν στον Άρη 3 παιχνίδια με τη διοίκηση του κ. Ψηφίδη που με έφερε και 3 με τη διοίκηση του κ. Σκόρδα. Ο κ. Σκόρδας, με πληροφόρησαν, πως είπε ότι αν εκλεγεί θα με κρατήσει αλλά εγώ δεν τον πήρα καν τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω, για να μη πει κανείς ότι σιγοντάρω οποιονδήποτε. Και γνωρίζω πως τον πείραξε τον κ. Σκόρδα που δεν τον πήρα τηλέφωνο. Νομίζω πως θα ήταν πιο αντρίκιο από έναν Αρειανό να μου πει πως δε σε θέλω ή θα το συζητήσουμε ή το οτιδήποτε. Με πείραξε πάρα πολύ, διότι όλοι γνωρίζουν πως εγώ στις τελευταίες αγωνιστικές έβαλα τα στήθια μου για τον Άρη. Εγώ, ο κόσμος και οι παίκτες γνωρίζουμε τι προσπάθεια κάναμε για να σώσουμε την ομάδα».

Για το ότι του έκαναν προτάσεις ομάδες Σούπερ Λίγκας να συνεργαστεί μαζί τους εφόσον εκλεγεί ο κ. Ηλιάδης αλλά και την απάντησή του στα λεγόμενα του υποψήφιου προέδρου: «Δεν είναι δυνατόν να με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και να μου λένε “Αν εκλεγεί ο Ηλιάδης στον Άρη, θα έρθεις σε εμάς;” Είναι δυνατόν; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με πείραξε πολύ εμένα και τους συνεργάτες μου που δεν αναφέρθηκε στο όνομά μου. Εγώ δε θέλω καμία καρέκλα, αλλά θεωρώ κοροϊδία που βγαίνει σήμερα, επειδή προφανώς κάποιοι του είπαν πως έκανε λάθος, και να λέει πως θα συζητήσει μαζί μου. Εγώ λέω, όμως, πως εφόσον έχει την υποχρέωση να μιλήσει και με άλλους προπονητές, ας μιλήσει με άλλους και ας αφήσει τον Σούλη!».

Θετική η πρώτη επαφή με Μενδρινό

24/05/2013
 Επιθυμία της διοίκησης του Πανιωνίου είναι να παραμείνει ο Κώστας Μενδρινός και τη νέα σεζόν και η πρώτη επαφή των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Θετική η πρώτη επαφή με Μενδρινό
Η διοίκηση του Πανιωνίου έχει αρχίσει να «χτίζει» την ομάδα της επόμενης σεζόν. Έτσι, ο διευθυντής της ομάδας, Βαγγέλης Σουφλέρης είχε την Παρασκευή την πρώτη επαφή με τον Κώστα Μενδρινό στον οποίο ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει επιθυμία να μείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Τονίζεται ότι ο 28χρονος μέσος δεν συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του που είχε υποχρεώσεις και γι’ αυτό τον λόγο οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα όταν και ο Μενδρινός ουσιαστικά θα απαντήσει για το αν σκοπεύει να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη.

Τα τυπικά για Ουζουνίδη

24/05/2013
 Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πλατανιά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Τα τυπικά για Ουζουνίδη
Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να είναι ο επόμενος προπονητής του Πλατανιά.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης τα έχει βρει σε όλα με τους Χανιώτες και έχει επέλθει αρχικά συμφωνία στα περισσότερα θέματα που αφορούν την μεταξύ τους συνεργασία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να διευθετηθούν και τα τελευταία θέματα, ώστε να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Ο Πλατανιάς λοιπόν άμεσα θα καλύψει το κενό που άφησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, φέρνοντας στην ομάδα τον εξ αρχής νούμερο ένα στόχο για να οδηγήσει τον σύλλογο στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Νοκ-άουτ ο Έτο

24/05/2013
 Οριστικά χωρίς τον Έτο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει ο Βραζιλιάνος μπακ στον δικέφαλο.

Νοκ-άουτ ο Έτο
Αμφίβολος για το υπόλοιπο των πλέι οφ είναι ο Έτο στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη με τις εξετάσεις του να μην είναι ενθαρρυντικές.

Όπως φάνηκε στην μαγνητική τομογραφία έχει «ένα σημαντικό οίδημα, συνοδευόμενο με μικρό αιμάτωμα».

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο προσεχές παιχνίδι με τους Αρκάδες στην Τούμπα (γι’ αυτό δηλώθηκε και να εκτίσει την ποινή του), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να ‘ναι έτοιμος με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Δύο επιστροφές στον ΠΑΟΚ

24/05/2013
 Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν Κατσικάς και Κωνσταντινίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καμαρά. Θεραπεία έκανε ο Έτο.

Δύο επιστροφές στον ΠΑΟΚ
Δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, πέραν του γνωστού με τον Έτο, ο οποίος θα λείψει από τον μεθαυριανό αγώνα. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Κατσικάς και Κωνσταντινίδης, σε ατομικό πρόγραμμα περιορίστηκε ο Καμαρά, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ξεκίνησε ο Έτο για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον δικέφαλο.

Το δελτίο τύπου της προπόνησης:

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με τους επιθετικούς να επιδίδονται σε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και τις συνεργασίες στην επίθεση και τους αμυντικούς σε ασκήσεις τακτικής συμπεριφοράς και τοποθετήσεων στην άμυνα. Η προπόνηση τελείωσε με διπλό στο μισό γήπεδο, με τις δυο ομάδες να χρησιμοποιούν “στηρίγματα”. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί αύριο στις 18:00 στην Τούμπα.

Μοιράζει… τιμωρίες ο Χριστόπουλος

24/05/2013
 Δεν θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω συμπλήρωσης καρτών οι Άντι Λίλα και Νίκος Κοροβέσης στο προσεχές ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο.

Μοιράζει… τιμωρίες ο Χριστόπουλος
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, δίνει τεράστιο βάρος στο ματς της 4ης αγωνιστικής των play-offs της Σούπερ Λίγκας και γι’αυτό το λόγο αποφάσισε να μοιράσει τις ποινές που είναι υποχρεωμένοι να εκτίσουν οι παίκτες του λόγω καρτών.

Έτσι, Λίλα (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ) και Κοροβέσης (με Αστέρα Τρίπολης) θα είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και ο μοναδικός που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας θα είναι ο Κεϊτά.

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (24/05), όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά εκτός του Νάκου που ακολούθησε ατομικό.

Κατατέθηκε η έφεση…

24/05/2013
 Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων και πλέον περιμένει, ελπίζοντας ότι θα εγκριθεί ο φάκελός του.

Κατατέθηκε η έφεση…
Μετά την πρώτη αρνητική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε την Παρασκευή, όπως αναμενόταν έφεση και πλέον περιμένει την απάντηση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος που χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση αυτή εμφανίζεται βέβαιος ότι οι «πράσινοι» θα πάρουν την άδεια αφού συμπλήρωσαν στον φάκελό τους κάποια στοιχεία που χρειάζονταν.

Η Επιτροπή Εφέσεων αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφασή της την προσεχή Τετάρτη, 29/5.

«Πρώτα η Λεβάντε, μετά οι ενδιαφερόμενοι»

24/05/2013
 Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λεβάντε για το μέλλον του στην ομάδα περιμένει ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, που σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

«Πρώτα η Λεβάντε, μετά οι ενδιαφερόμενοι»
Προτεραιότητα στη Λεβάντε έδωσε ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να συζητήσει με την νυν ομάδα του, πριν μιλήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

«Πρώτα θα μιλήσω με τη Λεβάντε και μετά με τους ενδιαφερόμενους. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Λεβάντε αυτή την εβδομάδα, δεν έχω συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή, Μανόλο Σαλβαδόρ για το θέμα του συμβολαίου μου, διότι είχε πολλές υποχρεώσεις», δήλωσε σε συμπατριώτες του ο 48χρονος.

Τα… βρίσκουν για Παιανία

24/05/2013
 Γεφυρώνεται το οικονομικό χάσμα του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την χρήση της Παιανίας και τη νέα σεζόν και έτσι οι «πράσινοι» φαίνεται ότι διευθετούν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Τα… βρίσκουν για Παιανία
Το τελευταίο διάστημα ένα θέμα που απασχολούσε τον Παναθηναϊκό ήταν η χρήση της Παιανίας και την επόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» ήθελαν πάση θυσία να βρεθεί μία λύση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στον οποίο και ανήκουν οι εγκαταστάσεις προκειμένου να μην ψάχνονται…

Με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, συμφωνήθηκε έναντι ενός σημαντικού βέβαια οικονομικού αντιτίμου, να παραχωρηθεί και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού η Παιανία και έτσι φαίνεται ότι διευθετήθηκε ένα σημαντικό ζήτημα για την διοίκηση των «πράσινων».

Βιεϊρίνια: «Θα το πάρει η Μπάγερν»

24/05/2013
 Έχοντας αντιμετωπίσει και τις δύο φιναλίστ του τελικού, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θεωρεί ότι η Μπάγερν θα επικρατήσει της Ντόρτμουντ και θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Βιεϊρίνια: «Θα το πάρει η Μπάγερν»
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Βόλφσμπουργκ και ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Όχι για διακοπές. Αλλά για να συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε έφυγε, όμως σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στην Τούμπα. Μιλώντας στη NOVA ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πορεία του «Δικέφαλου του Βορρά» στα πλέι οφ και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ χρίζοντας φαβορί τους Βαυαρούς.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το πώς ζει τα ματς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Απ’ έξω είναι δύσκολο να πω κάτι. Καταλαβαίνω πως τα παιδιά θέλουν το καλύτερο και θέλουν να κερδίσουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος των πλέι οφ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες».

Για τη νίκη στην Τρίπολη: «Μια νίκη εκτός έδρας είναι πάντα πολύ σημαντική για τους παίκτες. Κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τρίπολη και πλέον έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την κατάσταση και την ροή των πραγμάτων στα πλέι οφ».

Για το αν περιμένει αλλαγές στο ματς της Κυριακής: «Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε ό,τι αφορά το παιχνίδι των δυο ομάδων στο ματς της Κυριακή. Η μια ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη και το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάρει και πάλι το προβάδισμα για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν του έκανε έκπληξη η πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Εγώ ξέρω τους παίκτες του ΠΑΣ και δεν μου κάνει εντύπωση η πορεία τους. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ντε Βινσέντι και παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Το περίμενα ότι μπορούσε να βγει στα πλέι οφ ο ΠΑΣ και όχι ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός έχει ονόματα αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε καλύτερη μπάλα»

Για τα προβλήματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ: «Δεν περίμενα ότι μπορούσαν να συμβούν αυτά τα προβλήματα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από αυτές τις ομάδες και τις χρειάζεται δυνατές».
Τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι του η Γερμανία: «Αυτό που έχω αλλάξει σε μένα είναι η φυσική κατάσταση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχω από τότες που έπαιζα εδώ γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα».

Για τον Παπασταθόπουλο και τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ: «Ο Παπασταθόπουλος είναι πολύ καλός παίχτης. Από τους καλύτερους στόπερ στην Μπουντεσλίγκα και είναι καλό που πήρε μεταγραφή στην Ντόρντμουντ και για αυτόν αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει στην αρχική ενδεκάδα γιατί σας είπα έχει πάρα πολύ μεγάλες δυνατότητες».

Για τον γερμανικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Μπάγερν είναι πιο δυνατή ομάδα και πιστεύω ότι θα το πάρει. Είναι πιο δυνατή ομάδα. Η Ντόρτμουντ έχει ένα μικρό πρόβλημα στην άμυνα με αργούς στόπερ, αλλά μιλάμε για δυο πολύ μεγάλες ομάδες και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Και στις δύο ομάδες τους αρέσει να έχουν την κατοχή της μπάλας και να κάνουν παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα δούμε έναν καταπληκτικό τελικό αν κρίνω από τα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι καλύτερη ομάδα η Μπάγερν και πιστεύω ότι θα το πάρει».

Για τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: «Ο Ριμπερί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κρίνει το ματς. Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης και για αυτό πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει τις δυνατότητες να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντική η απουσία του Γκέτσε από την Ντόρτμουντ γιατί κάνει όλο το παιχνίδι αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει και άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόις και ο Λεβαντόφσκι».

Για το τι περιμένει να δει στον αυριανό τελικό: «Εγώ περιμένω έναν καταπληκτικό τελικό γιατί είναι ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Περιμένω γρήγορο παιχνίδι με πολλές φάσεις και σας ξανά λέω πως οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά».

Για το αν θα μπορούσε στην Ελλάδα να δοθεί χρόνος σε έναν προπονητή να κάνει έργο όπως δόθηκε στον Κλοπ: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα γιατί υπάρχει πίεση και δεν έχουν υπομονή ο κόσμος και οι παράγοντες».

Αθανασιάδης: «Είμαι με την Μπάγερν»

24/05/2013
 Την Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να δει στην κορυφή της Ευρώπης, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Είμαι με την Μπάγερν»
Σε μια διαφορετική συνέντευξη, μακριά από την εγχώρια επικαιρότητα ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την συμπάθειά του στην Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντόρτμουντ, ενώ εξήρε το γερμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ΟΠΑΠ TV:

Για τον γερμανικό τελικό: «Είναι δύο καλές ομάδες. Ομάδες από τη Γερμανία. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πολύ σε αυτήν την χώρα πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων: «Η Ντόρτμουντ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές με δίψα. Η Μπάγερν έχει πιο έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα δει τον αγώνα όλος ο κόσμος».

Για τα “κλειδιά” της κατάκτησης του τίτλου: «Η δύναμη και το πάθος θα παίξουν ρόλο. Το σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το ποιον παίκτη θα διάλεγε: «Από την Ντόρτμουντ θα διάλεγα τον Λεβαντόφσκι. Από την Μπάγερν ξεχωρίζει ο Ρόμπεν. Παρακολουθώ, όμως, αρκετά τον Λεβαντόφσκι και τις κινήσεις του και πιστεύω ότι θα είναι ο παίκτης κλειδί του τελικού».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στον τελικό: «Είμαι με την Μπάγερν Μονάχου...»

Για τη Bundesliga: «Είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Το ότι δύο ομάδες από αυτό το πρωτάθλημα είναι στον τελικό, σημαίνει πολλά».

Θέλει Champions League, ξέρει για Σαββίδη

25/05/2013
 Ενήμερος για τη δύναμη του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να μιλήσει πρώτα με τη Λεβάντε.

Θέλει Champions League, ξέρει για Σαββίδη
Πολύ δυνατά ακούγεται το όνομα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ισπανός τεχνικός έχει εκμυστηρευτεί σε δικό του άνθρωπο πως έχει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ από το Κατάρ (το κασέ του αυτή τη στιγμή στη Λεβάντε αγγίζει τις 400.000 ευρώ).

Ωστόσο, εκείνος θέλει να συνεχίσει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει του χρόνου στο Champions League. Κάπου εδώ κολλάει το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά», αν και ο 49χρονος προπονητής δεν πρόκειται τώρα να απαντήσει θετικά στον Ιβάν Σαββίδη.

Πρώτα θέλει να δει τι θα γίνει με τη Λεβάντε. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Μαρτίνεθ θα συνεχίσει στους «βατράχους».

Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν πως ο Ισπανός τεχνικός απασχολεί και την Έλτσε, αλλά ο Εσκριμπά δεν θα πρόκειται με τα σημερινά δεδομένα να φύγει. Επίσης, υπάρχει μία φήμη για την Βαγιαδολίδ, αν ο Τζούκιτς πάει στη Βαλένθια (από τη στιγμή που αποχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε).

Πάντως, ο Μαρτίνεθ γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο μεταλομέτοχος τις «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο 49χρονος τεχνικός τόνισε πως «η Λεβάντε με έχει εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Οταν τελειώσει, θα δούμε τι έχουμε να κάνουμε. Είπα στον ατζέντη μου να μην κάνει τίποτα, αν δε μιλήσουμε πρώτα με τη Λεβάντε».

Προτιμάει τους Ιταλούς ο «τίγρης»

25/05/2013
 Ικανοποιημένος από τα άκουσε από τους κατασκευαστές του «Juventus Stadium» για το χρονοδιάγραμμα για την ανέγερση ενός γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προτιμάει τους Ιταλούς ο «τίγρης»
Θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του «Juventus Stadium» όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός ανάλογου προδιαγραφών γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Ιταλοί κατασκευαστές είπαν στον ισχυρό επιχειρηματία πως αν αναλάμβαναν το συγκεκριμένο εγχείρημα, θα ήταν σε θέση να παραδώσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ σε διάστημα 14-16 μηνών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αυτό χαροποίησε τον «τίγρη», ο οποίος επιθυμεί τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα η Ένωση, αγωνιζόμενη στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μελισσανίδης είδε τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και δεν αποκλείεται να αναθέσει σε εκείνη την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στο Τορίνο για να επισκεφτεί ξανά το γήπεδο της Γιουβέντους, ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η λύση για τον Φάλκενμπουργκ

25/05/2013
 Ο Αναστασίου θέλει σαν τρελός τον Φάλκενμπουργκ και ποντάρει στον Χατζηριάκου για να τον αποκτήσει από την Αλκμάαρ.

Η λύση για τον Φάλκενμπουργκ
Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει τον Φάλκενμπουργκ για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής σεζόν με την περίπτωσή του να έχει κάποιες δυσκολίες λόγω των χρημάτων που ζητά η ολλανδική ομάδα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Ωστόσο, οι πράσινοι στην προσπάθειά τους αυτή να αποκτήσουν τον 25χρονο άσο έχουν μια αναπάντεχη βοήθεια!

Πρόκειται για τον 16 κεντρικό αμυντικό, Παντελή Χατζηριάκο ο οποίος εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα u-16 της Αλκμάαρ της οποίας –μάλιστα- είναι και αρχηγός.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα στόπερ έχουν οδηγήσει την ολλανδική ομάδα την απόφαση να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αυτόματα ο Παναθηναϊκός δικαιούται τροφεία, αφού ο παίκτης προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παιανίας και έφυγε για να πάει στην Ολλανδία πριν από δύο χρόνια.

Το ποσό που δικαιούται ο Παναθηναϊκός είναι περίπου 225.000 ευρώ, όσα χρήματα σχεδόν ζητεί η Αλκμααρ, για να συναινέσει στη μεταγραφή του Φάλκενμπουργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αλκμααρ να μη δώσει τα τροφεία για τον νεαρό στόπερ, με αντάλλαγμα να μη δώσει και αυτός χρήματα για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου.

Οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Αλκμάαρ συνεχίζονται, με τις πιθανότητες για να γίνει το deal και ο Φάλκενμπουργκ να φορέσει τα πράσινα.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να έρθει στους «πράσινους».

Ξέρει ότι ο Αναστασίου τον προορίζει για βασικό και έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές, που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ ετησίως.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου