ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Βλάχος: "Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας"

Βλάχος: "Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας"

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως με την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες είναι πλέον απαλλαγμένοι από το άγχος και βγάζουν ποιότητα στο παιχνίδι τους, γεγονός που τους οδήγησε στο 2-1 επί της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.
Ο Ολυμπιακός ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία, έκανε ένα από τα καλύτερα εφετινά του παιχνίδια υποχρεώνοντας τους περσινούς πρωταθλητές σε μία ακόμη ήττα. Ετσι, οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου προηγούνται με 2-1 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμη ώστε να στεφθούν και πρωταθλητές Ελλάδας. Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
"Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, εμφανιστήκαμε χωρίς το άγχος που μας διακατείχε στα προηγούμενα παιχνίδια με δεδομένο πως πέρσι είχαμε μείνει χωρίς τίτλο.

Απαλλαγμένοι πλέον από αυτό το βάρος, είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για την απόδοσή τους αλλά και για το ό,τι άφησαν πολύ γρήγορα πίσω τους πανηγυρισμούς του κυπέλλου και συγκεντρώθηκαν στον μεγάλο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας", τόνισε μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου