ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μία… ανάσα από τον τίτλο

Μία… ανάσα από τον τίτλο

25/05/2013  
Το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών έκανε η Βουλιαγμένη επικρατώντας του Ολυμπιακού με 13-11.

Μία… ανάσα από τον τίτλο
Μία νίκη από τον τίτλο απέχει η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου επικράτησαν εύκολα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Λαιμό, του Ολυμπιακού με 13-11, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στους τελικούς της Α1 και έκαναν το 2-0.

Κορυφαία σε ακόμα ένα ματς η Αντιγόνη Ρουμπέση. Τρεις φορές σκόραρε στο ντεμπούτο της με τον Ολυμπιακό η φουνταριστή από το Καζακστάν, Ασέλ Γιακάεβα.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου στον Πειραιά το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς

Για τρία λεπτά στην πρώτη περίοδο μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός (2-2). Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Βουλιαγμένη που με πρωταγωνίστρια την Αντιγόνη Ρουμπέση κατάφερε να ολοκληρώσει το οκτάλεπτο έχοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, 6-2.

Ο ΝΟΒ δεν κατέβασε ρυθμούς, αντιθέτως. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου συνέχισαν δυνατά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα καταφέρνοντας επί της ουσίας να «κλειδώσουν» τη νίκη στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν και βρίσκονταν στο +7 (11-4)!

Η Βουλιαγμένη με ακόμα ένα γκολ της Γερόλυμου πήρε προβάδισμα ασφαλείας (12-4) στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου και στη συνέχεια, χαλάρωσε. Αυτό επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να μαζέψουν τη διαφορά μειώνοντας σε 12-7.

Διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησε το τελευταίο οκτάλεπτο, με τις ομάδες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, την Τετάρτη, και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 13-11.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-2, 1-3, 1-4

Βουλιαγμένη (Κώστας Δήμου): Γερόλυμου 3, Τσουκαλά 3, Κουτέλη 1, Ρουμπέση 3, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Μανωλιουδάκη 3, Τετζαλίδου 2, Γιακάεβα 3, Αβραμίδου 1, Μ. Πλευρίτου 2

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου