ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Mηπως πρεπει ναχουμε το νου μας ενόψει των τελικών?

Mηπως πρεπει ναχουμε το νου μας ενόψει των τελικών μετα την προκλητική διαιτησία στην Πάτρα?

25/05/2013

Επειδη σας ξερουμε και οταν καεις στο χυλο...φυσας και το γιαουρτι....
Mηπως πρεπει ναχουμε το νου μας ενόψει των τελικών?













Οι ρέφερι Γεωργιάδης, Σταματόπουλος και Γκούμας πραγματοποίησαν προκλητική διαιτησία στην Πάτρα και δεν σεβάστηκαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Μήπως στέλνει... μήνυμα ο Ζαβλανός και η ΚΕΔ ενόψει των τελικών;

 Ο Λο έφτασε στα όρια του με την απαράδεκτη διαιτησία:
 
Δυσαρεστημένοι ήταν τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού, όσο και το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων, με τους διαιτητές της αναμέτρησης στην Πάτρα, καθώς οι ρέφερι ήταν προκλητικοί τόσο με τις αποφάσεις τους, όσο και με τα αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα τους. Οι διαιτητές Αστέριος Γκούμας, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος και ειδικά ο ανεκδιήγητης τρίτος ρέφερι, Γιώργος Γεωργιάδης, που δεν θα πρέπει να ξανασφυρίξει ματς από εδώ και πέρα, δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στους Πρωταθλητές Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Πειραιά λες και είναι κάποια... τυχαία.

 Ο Μπαρτζώκας ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις και την συμπεριφορά των διαιτητών:
Πέρα ότι πραγματοποίησαν μια κακή διαιτησία, σταματώντας συνέχεια τον ρυθμό του ματς με απίθανα φάουλ, χρεώνοντας με πολλά από αυτά τους παίκτες του Ολυμπιακού, άφηναν ταυτόχρονα τους αθλητές του Απόλλωνα να ρίχνουν... ξύλο, μη σφυρίζοντας τίποτα.

 Ο Άντιτς απορούσε με τις αποφάσεις των ρέφερι:
 
Με τα προκλητικά σφυρίγματα τους εκνεύρισαν όλους τους παίκτες των Πειραιωτών αλλά και το προπονητικό-τιμ, με τους ερυθρόλευκους να είναι ενοχλημένοι και από την απαράδεκτη συμπεριφορά των ρέφερι, οι οποίοι φέρθηκαν σε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης με ασέβεια απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης, τόσο με τις αποφάσεις τους, όσο και με τον τρόπο με τον οποίο μιλούσαν στα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού, απευθυνόμενοι σε εκείνους λες και μίλαγαν σε ερασιτεχνικό σύλλογο. Ποιοι νομίζουν ότι είναι;

 O Σπανούλης δέχτηκε μέχρι και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία:
 
Άραγε τι έχει να πει για την διαιτησία του ματς Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός το περίφημο μέλος της ΚΕΔ, Νίκος Ζαβλανός, που στον αγώνα Περιστέρι-Ηλυσιακός παρακολούθησε την αναμέτρηση όντας δίπλα-δίπλα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη; Μήπως η ΚΕΔ θέλησε να στείλει... μήνυμα στους ερυθρόλευκους ενόψει των τελικών; ΣΕΒΑΣΜΟΣ εδώ και τώρα στους επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητές Ευρώπης!

Μέχρι και τον ήρεμο και πάντα ψύχραιμο Κάιλ Χάινς εκνεύρισαν οι διαιτητές, ο οποίος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδε το χείλος του να ματώνει από τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Απόλλωνα, με τους ρέφερι να μην δίνουν φάουλ. Στην αμέσως επόμενη φάση κάρφωσε με όλη του την δύναμη στο καλάθι, φωνάζοντας στους διαιτητές "τώρα είναι φάουλ;", πηγαίνοντας στη συνέχεια στον πάγκο ώστε να κλείσουν την πληγή του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου