ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Την Κυριακή ανακοινώνει Μοδέστο"

"Την Κυριακή ανακοινώνει Μοδέστο"

Γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως στη φιέστα της Κυριακής (26/5) για την παραμονή της στο Championnat, η Μπαστιά θα ανακοινώσει την επιστροφή του Φρανσουά Μοδέστο στον σύλλογο!
Το συμβόλαιο του Φρανσουά Μοδέστο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του Κορσικανού μεσοαμυντικού στο Λιμάνι παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο.
Ωστόσο, ο 34χρονος άσος φαίνεται πως έχει ακόμη πέραση στο Championnat και αν λάβουμε υπόψιν μας το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "www.corsenetinfos.fr", τότε ο Μοδέστο την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαστιά!

Το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως ο σύλλογος της Κορσικής την Κυριακή (26/5) θα πραγματοποιήσει μια μίνι φιέστα για την παραμονή του στην κατηγορία και ανάμεσα στις διάφορες εκπλήξεις που θα υπάρξουν θα είναι και η ανακοίνωση της επιστροφής του Φρανσουά Μοδέστο στην Μπαστιά!

Ο Μοδέστο έχει γεννηθεί εκεί και έπαιξε για την ομάδα της πόλης του την τριετία 1997-1999 πριν μετακομίσει σε Κάλιαρι (1999-2004, 150συμ.), Μονακό (2004-2010, 164συμ.) και Ολυμπιακό (2010-2013 69συμ.). Πλέον όπως όλα δείχνουν ο 34χρονος Κορσικανός δεν αποκλείεται να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της γενέτειρας του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου