ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Την "πέφτουν" στον Χαλίλχοτζιτς για Αμπντούν οι Αλγερινοί

Την "πέφτουν" στον Χαλίλχοτζιτς για Αμπντούν οι Αλγερινοί

Σύσσωμος ο Τύπος της Αλγερίας εκφράζει τις ενστάσεις του και αφήνει μπηχτές για τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και την απόφαση του να αφήσει εκτός Εθνικής ομάδας τον Τζαμέλ Αμπντούν.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν ανακηρύχθηκε ως MVP του φετινού πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να βρεθεί ανάμεσα στις κλήσεις του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στην Εθνική Αλγερίας.
Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο από Τύπο της χώρας που εμμέσως πλην σαφώς επιτίθεται στον ομοσπονδιακό τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την επιλογή του αυτή.

Οι Αλγερινοί δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν για ποιους λόγους δεν κλήθηκε ο Αμπντούν στην Εθνική ομάδα και χαρακτηρίζουν "σκιώδη" αυτή την απόφαση του Χαλίλχοτζιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός από την πλευρά του άφησε να εννοηθεί πως ο 27χρονος εξτρέμ επικαλέστηκε τον τραυματία για να μην παίξει τον Γενάρη στο Κόπα Άφρικα.

Αλλά μάλλον δεν έχει δίκιο καθώς όντως ο Αμπντούν είχε υποστεί θλάση σε ματς με τον Πανιώνιο.

Απλά η αποθεραπεία του ήταν συντομότερη απ' ότι είχε υπολογιστεί και αυτό πιθανόν να δημιούργησε καχυποψία στον Χαλίλχοτζιτς.

Όπως και να 'χει, ο Τύπος της Αλγερίας δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας και οι Αλγερινοί δημοσιογράφοι αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί ο MVP του ελληνικού πρωταθλήματος δεν βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Χαλίλχοτζιτς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου