ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ζεστό ενδιαφέρον για Μάνταλο

Ζεστό ενδιαφέρον για Μάνταλο

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και έχει στα υπόψιν του την περίπτωση του νεαρού μέσου, Πέτρου Μάνταλου, που αγωνίζεται στην Ξάνθη. Μάλιστα ο παίκτης βρέθηκε στη Κομοτηνή και είδε από κοντά το ματς των Πειραιωτών κόντρα στον Πανθρακικό.
Ο Ολυμπιακός έχει πάντα το βλέμμα του στραμμένο στους νέους και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στην μεταγραφική του λίστα έχει προσθέσει έναν από αυτούς. Ο λόγος για τον 22χρονο (31/8/91) μεσοεπιθετικό, Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος πραγματοποίησε φέτος μία θετική σεζόν με την ομάδα της Ξάνθης στην Super League.
Ο νεαρός χαφ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες.

Συμπτωματικά, μάλιστα, ο Πέτρος Μάνταλος είχε δώσει το "παρών" στη Κομοτηνή στις 28 Απριλίου ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό (1-2). Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Ξάνθη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.

Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται "ζεστά" για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλού, ο οποίος πραγματοποίησε φέτος εξαιρετική σεζόν με την Ξάνθη και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Super League. Να σημειώσουμε, πάντως, πως ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ανδρέα Τάτο και τον Τόμας Ντε Βινσέντι, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Ο Πέτρος Μάνταλος ολοκλήρωσε το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας σημειώσει 4 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ. Χαρακτηρίζεται από το γεγονός πως είναι παίκτης που πατά την αντίπαλη περιοχή, είναι δυνατός στις μονομαχίες, έχει οργανωτικές ικανότητες και δεν φοβάται να σουτάρει στην αντίπαλη εστία. Αντιθέτως, το επιδιώκει, κάθε φορά που θα του δοθεί η ευκαιρία ώστε να σκοράρει. Έκανε καλό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, όντας ο ηγέτης της Ξάνθης, ενώ φάνηκε πως έχοντας έναν καλό "κόφτη" στον άξονα δίπλα του μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου