ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Εφαρμόζεται το instant replay στα playoffs!

Εφαρμόζεται το instant replay στα playoffs!

Ο ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, ανακοίνωσε επίσημα την εφαρμογή του instant replay στα playoffs της Basket League, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
Νέα εποχή στο μπάσκετ της χώρας μας, καθώς ο ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, ανακοίνωσε επίσημα την εφαρμογή του instant replay στα playoffs της Basket League, κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια θετική εξέλιξη, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα στους διαιτητές να εκτιμήσουν καλύτερα και άμεσα τις αποφάσεις τους, μπορώντας τόσο να αλλάξουν λανθασμένα σφυρίγματα, όσο και να καταλήξουν στην σωστή απόφαση, ρίχνοντας ματιές στο βίντεο σε επίμαχες και αμφισβητούμενες φάσεις.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με την ΕΡΤ ανακοινώνουν την εφαρμογή του instant replay σε όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια των φετινών Playoffs, για πρώτη φορά στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ.

Το instant replay αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια των διαιτητών, στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν οριακές φάσεις και η εφαρμογή του σηματοδοτεί ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού της Basket League".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου