ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Πίνο

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Πίνο

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν έχει αναχωρήσει ακόμη από την Ελλάδα καθώς περιμένει με αγωνία το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός άσος έχει κι άλλες επιλογές αλλά θέληση του είναι να μείνει στο Λιμάνι.

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη και αφού προηγουμένως έκανε προπονήσεις στο Ρέντη για σχεδόν 3 μήνες. Ο Κολομβιανός κυνηγός γρήγορα έδειξε πολλά από τα στοιχεία του εξαιρετικού ταλέντου και οι πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στις τάξεις των Πειραιωτών.
Δυστυχώς όμως ο Πίνο δεν άργησε να δείξει και γιατί ποτέ δεν έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, κάρτι που τουλάχιστον προλόγιζε η ποδοσφαιρική του αξία. Ο περίεργος χαρακτήρας του 26χρονου άσου έκανε αισθητή την παρουσία του με δύο πειθαρχικά παραπτώματα εις βάρος των Νικοπολίδη και Μίτσελ.

Μετά από ένα δίμηνο ατομικών προπονήσεων, ο Μίτσελ δέχθηκε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας τον Πίνο, τον έβαλε και αλλαγή στον τελικό του Κυπέλλου, όμως τίποτα απ' όλα αυτά δεν εξασφαλίζει στον Κολομβιανό την θέση του στο ερυθρόλευκο ρόστερ της νέας περιόδου.

Η υπόθεση παραμονής του βρίσκεται στον "αέρα" και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική εισήγηση του Μίτσελ.

Οι πιθανότητες να φοράει και του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι πολλές αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Λογικά θα εξαρτηθεί και από το αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να αποκτήσουν ένα καλό παίκτη που παίζει στην ίδια θέση στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Πίνο από την πλευρά του κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα και παραμένει στην Ελλάδα καθώς περιμένει με αγωνία το μέλλον του στο Λιμάνι. Για την περίπτωση του υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρωσία, τα Εμιράτα και από την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, την Ιντεπετιέντε Μενεγκίν της Κολομβίας. Ωστόσο ο ίδιος σαφώς και επιθυμεί να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού, κάτι για το οποίο θα πρέπει να κάνει κάποιες μέρες υπομονή για να το μάθει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου