ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ποσα θελετε να μας τρελλανετε?

Ποσα θελετε να μας τρελλανετε?
23/05/2013

Επειδη ολο το καλοκαιρι θα πρεπει να βγαζουν το ψωμακι του οι δημοσιογραφοι ενα ειναι σιγουρο...οτι θα προσπαθησουν να σας τρελανουν με τα μεταγραφικα σεναρια και ειδικα με τον Ολυμπιακο, και το νταλαβερι των μεταγραφικων σεναριων εχει ηδη ξεκινησει...και ηδη καποιοι οπαδοι και ιδιαιτερα του Ολυμπιακου εχουν αρχισει ηδη να τα παιζουν διαβαζοντας καθε μερα, δυο ισως και τρεις φορες την ημερα για καποιον ποδοσφαιριστη που ερχεται στον Ολυμπιακο , αυτος ειδικα ερχεται 3 χρονια πριν φυγει ο...Κοκκαλης.Ο Γιοβανοβιτς λοιπον καποτε ειχε μπει και στο αεροπλανο και ειχε πατησει Ελλαδα...αλλα...τσακισε μεχρι εκει ειχαν φτασει τα σεναρια...τωρα παλι μια απο τα ιδια, φανταστειτε αυτο να γινεται δηλαδη για 6 και 7 διαφορετικες θεσεις και με 10 μεταγραφικα σεναρια στην καθε μια...σας βλεςπω να πηδατε απο ψηλα, εσεις εγω οχι γιατι εγω εχω συνηθισει πια.

Αλλοι θα αρχισετε να βριζετε τους σκαουτερ και ειδικα τον Μαρινακη και θα λετε μα καλα? κανενας δεν του κανει του τσιγκουνη του Εβραιου και ολα αυτα που του εχουν πει καποιοι απο καιρο....

Και επειδη μονο για τετποια δεν ειμαστε καλοκαιριατικα και αν θελετε για το καλο σας και το καλο της ομαδας μας να μην παιρνετε τιποτε τοις μετρητοις...

Ολα ειναι δημοσιογραφικα σεναρια, μπορει να εχει γινει καποια κρουση η ερωτηση για οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη , χωρις ομως να σημαινει οτι ηρθε η τσακισε η δουλεια η ειναι τσιγκουνης ο Μαρινακης και δεν ξερω εγω τι αλλο θα σκεφτει ο καθενας, οταν θα σκασει μια μετραφη ειναι σιγουρη ΜΟΝΟ οταν ανακοινωνεται επισημα απο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αν βεβαια καποιοι θελησετε να ακολουθησετε το δημοσιογραφικο αυτο αλαλουμ ειναι δικαιωμα σας  τι αλλο να κανω εγω? εγω μονο να σας συμβουλεψω μπορω...

Με το καλο λοιπον να εθει οποιος ερθει αρκει να ειναι αξιος να φορα την ερυθρολευκη αλλα εγω απλα θα σας δημοσιευω οτι βαζουν οι δημοσιογραφοι, οπως ξερετε δημοσιογραφος δεν ειμαι απλα αναδημοσιευω...εχω την υποχρεωση ομως οπαδικα να σας προστατεψω και εσας και την ομαδα μας...

Καλο μεταγραφικο καλοκαιρι λοιπον....

Ιδου τι συνεβη τις τελευταιες ημερες δια του λογου το αληθες...

Διετές στον Γιοβάνοβιτς

21/05/2013, 17:36 
Πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς όπως υποστηρίζουν τα βελγικά ΜΜΕ.

Διετές στον Γιοβάνοβιτς
Το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Βέλγιο ο άσος της Άντερλεχτ πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο με αποδοχές 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αυτό, πίσω από αυτό το «όχι» του Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στο παίκτη συμβόλαιο με χρονική διάρκεια δύο ετών όπως επιθυμεί ο Γιοβάνοβιτς και περιμένουν την απάντησή του.

Εκτός του Ολυμπιακού και της πρότασης ανανέωσης από την Άντερλεχτ ο Γιοβάνοβιτς έχει πρόταση από άλλη μια ομάδα στα χέρια του. Πιθανότατα αυτή είναι η Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να προσφέρει και ένα υψηλό συμβόλαιο για να τον πείσει.

Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς!

21/05/2013, 21:13  
Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα σενάρια που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς!
Οι Βέλγοι το… προχώρησαν πολύ γράφοντας ότι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς έχει στα χέρια του διετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό αλλά από την ΠΑΕ έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και οποιαδήποτε επαφή με τον Σέρβο επιθετικό τονίζοντας για μία ακόμα φορά ότι πριν την 1η Ιουνίου δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά.

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό»

22/05/2013, 13:10  
Αν και από τον Ολυμπιακό διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε επαφή με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, βελγικά Μέσα αναφέρουν πως ο ίδιος προανήγγειλε τη μεταγραφή του για τα επόμενα δύο χρόνια στο λιμάνι!

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό»
«Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής. Παραμένω οπαδός της Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό. Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη», ήταν τα λόγια του Σέρβου ποδοσφαιριστή μέσω facebook.

Πάντως από τον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά πολύ πρόσφατα διαψεύστηκε πως έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με τον 32χρονο επιθετικό. Παράλληλα από το περιβάλλον των Πειραιωτών ξεκαθαρίζεται πως καμία μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν την 1η Ιουνίου.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα εδώ.

Διαψεύδει και ο Γιοβάνοβιτς

22/05/2013, 13:46  
Μετά τον Ολυμπιακό, διαψεύδει και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους». Ο Σέρβος άσος τόνισε πως όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια!

Διαψεύδει και ο Γιοβάνοβιτς
Μπορεί δημοσιεύματα από το Βέλγιο να ανέφεραν πως ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Ολυμπιακό και μάλιστα πως έγραψε στο facebook πως έρχεται στην Ελλάδα για δύο χρόνια αλλά ήρθε ο ίδιος να το διαψεύσει.

Ο Σέρβος άσος μόλις έμαθε όσα γράφονται για εκείνον και τους «ερυθρόλευκους» επικοινώνησε με δημοσιογράφο της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws» και του μετέφερε πως δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα δημοσιεύονται και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό.

Δύσκολα για Γιοβάνοβιτς, αναμονή για τους Ισπανούς

23/05/2013, 07:44 
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να κινηθεί για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός. Το «ναι» των Λεόν ή Σούσο περιμένει ο Μίτσελ. Ποιοι παίκτες αρέσουν από Ελλάδα.

Δύσκολα για Γιοβάνοβιτς, αναμονή για τους Ισπανούς
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς έγινε για ένα ακόμη καλοκαίρι σίριαλ για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός μονοπώλησε χθες την επικαιρότητα στο ρεπορτάζ της ομάδας, αφού αρχικά εμφανίστηκε στη σελίδα του στο Facebook ότι συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και λίγο αργότερα ο ίδιος το διέψευσε.

Πράγματι, ουδέποτε υπήρξε συμφωνία του 32χρονου άσου με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος θα ήθελε πολύ να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως δεν αποτελεί προτεραιότητα της ομάδας. Τόσο το γεγονός ότι πλέον είναι αρκετά μεγάλος, όσο και το υψηλό του κασέ αλλά και οι αμφιβολίες που υπάρχουν για το χαρακτήρα του, έχουν φέρει τη συγκεκριμένη επιλογή πολύ χαμηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Περιμένοντας τους… Ισπανούς

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε δύο Ισπανούς για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού. Ο λόγος για τον Πέδρο Λεόν και τον Σούσο, περιμένοντας ουσιαστικά το «ναι» ενός εκ των δύο. Πάντως δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις. Ο Πέδρο Λεόν αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ και παρότι υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και ανήκει, η καλή χρονιά που κάνει φέτος ο 26χρονος εξτρέμ έχει δημιουργήσει μεγάλο ανταγωνισμό και ο ίδιος είναι αμφίβολο αν θα δεχόταν να παίξει στην Ελλάδα.

Όσο για τον Σούσο, η Λίβερπουλ είναι θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του, ενώ ο παίκτης ακόμη δεν έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του και απλώς περιορίζεται στο να επιθυμεί να μετακομίσει σε μία ομάδα που θα παίζει. Ο 19χρονος άσος, ωστόσο, θέλει να περιμένει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει 21 Ιουνίου με 13 Ιουλίου στην Τουρκία, ελπίζοντας πως με τις εμφανίσεις του με την Ισπανία θα προσελκύσει μνηστήρες.

Αρέσουν αλλά δεν είναι… ανάγκη

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» με ενδιαφέρον δύο περιπτώσεις που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Χουάνχο Λορένθο. Η πρώτη αφορά τον Κλαούντιου Κεσερού, τον 26χρονο Ρουμάνο επιθετικό που αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης της Ligue 2 και δήλωσε πως θέλει να φύγει από την Ανζέ. Πάντως στην παρούσα φάση, κι όσο παραμένουν στην ομάδα Τζεμπούρ και Μήτρογλου, η απόκτηση σέντερ φορ δεν είναι προτεραιότητα. Η δεύτερη αφορά τον 22χρονο Γάλλο (με ρίζες από τη Σενεγάλη) στόπερ Σαλίφ Σανέ, που ανήκει στη Νανσί και κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, δεν αποτελεί πρώτη ανάγκη για τον Ολυμπιακό η προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού, τουλάχιστον όσο δεν υπάρχει πώληση παίκτη από τα μετόπισθεν.

Βλέπει και Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα παρακολουθεί την ελληνική αγορά και απόδειξη είναι οι πολλές μεταγραφές Ελλήνων και ξένων που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έτσι, και τώρα δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούνται ο 22χρονος μέσος Πέτρος Μάνταλος και ο 19χρονος στόπερ Δημήτρης Γούτας της Skoda Ξάνθης, όπως κι ο 20χρονος γκολκίπερ Σωκράτης Διούδης του Άρη. Πάντως επί της παρούσης πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν έχει αποφασιστεί να γίνει κάποια κίνηση.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»

23/05/2013, 11:43  
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς διέψευσε εκ νέου τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ποια η στάση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Σέρβο άσο.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»
Μία ανάρτηση σε σελίδα του Facebook που φέρει το όνομά του προκάλεσε αναστάτωση χθες με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, μέχρι ο ίδιος να διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός με σημερινές του δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα κατέστησε σαφές πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω έτσι την απόφασή μου», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ», πρόσθεσε.

Πάντως οι πιθανότητες να ασχοληθεί με τον παίκτη ο Ολυμπιακός είναι λιγοστές, λόγω ηλικίας, κασέ και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου