ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Οι επόμενοι δύο για ανανέωση

Οι επόμενοι δύο για ανανέωση

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και επόμενη κίνηση είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκο Σμαραγδή και Γιώργο Στεφάνου.
Ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Ντίμα Φιλίποβ με τον Βασίλη Κουρνέτα και έχει κρατήσει τους Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Μίλαν Γιούρισιτς και Σωτήρη Σωτηρίου.
Στόχος του προπονητή Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και της διοίκησης του Ερασιτέχνη είναι να συμπληρωθεί άμεσα το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Όπως συνέβη, δηλαδή, πέρυσι ακριβώς τέτοια εποχή.

Επόμενοι στη λίστα για την παραμονή τους στην ομάδα είναι οι Νίκος Σμαραγδής και Γιώργος Στεφάνου, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Έλληνας κεντρικός έχει πρόταση και από τον Παμβοχαϊκό, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα υπογράψει. Όσο για τον Έλληνα λίμπερο, δεν είναι ικανοποιημένος από την αρχική προσφορά, αλλά σύντομα και οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου