ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η "επίθεση" του Πασιένσια στον Ζαρντίμ

Η "επίθεση" του Πασιένσια στον Ζαρντίμ

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια σχολίασε με αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν και είχε αφήσει αιχμές και για τον Ολυμπιακό.
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραβρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου όπου ρωτήθηκε για τον τεχνικό της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα.
Αντ' αυτού, ο 44άχρονος προπονητής αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αποφεύγοντας επιμελώς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.

"Ο χρόνος με δικαίωσε. Ούτε η Μπράγκα, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός πήγαν καλύτερα από τη στιγμή που έφυγα. Και, ναι, αυτό προσωπικά με ικανοποιεί", είπε χαρακτηριστικά πριν από τρεις μέρες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια εμφανώς εκνευρισμένος στράφηκε εναντίον του Λεονάρντο Ζαρντίμ. "Είναι λυπηρό όταν ένας προπονητής λέει πως όπου πηγαίνει κανείς δεν τα κατάφερε στη συνέχεια καλύτερα από αυτόν. Δεν θα μιλήσω για τους διαδόχους του, όμως είναι άσχημο για τον σύλλογο και τους προπονητές που ανέλαβαν το πόστο τους μετά την αποχώρηση του Ζαρντίμ.

Είναι θέμα σεβασμού. Εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έβλεπα να αναλάμβανε κάποιος την Μπράγκα και τα πήγαινε καλύτερα από μένα ή από άλλους προπονητές γιατί είναι φίλοι μου και τους εύχομαι το καλύτερο", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ντομίνγκος Πασιένσια.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου