ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα

Στην Ελλάδα παραμένει ακόμη ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Οι προθέσεις των ερυθρολεύκων και η επιθυμία του Κάνιο.
Κάρολ, Μοδέστο και Ιμπαγάσα είναι τρία συμβόλαια που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον τους στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε ανανέωση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει, ο Μοδέστο πιθανότατα επιστρέφει στην Κορσική για λογαριασμό της Μπαστιά και ο "Κάνιο" βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα και κάνει τα μπάνια του αναμένοντας τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του.
Ο Ιμπαγάσα είναι σαφές πως θα ήθελε να παίξει ακόμη μια σεζόν ποδόσφαιρο και το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο θα ήταν αυτό να συμβεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ βλέπουν θετικά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αριέλ για μια επιπλέον αγωνιστική περίοδο, ωστόσο είναι γεγονός πως η τελική απόφαση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανήκει στον Μίτσελ Γκονθάλεθ και μόνο.

Ο "Κάνιο" πάντως έχει κι άλλες επιλογές να συνεχίσει την καριέρα του, είτε σε χώρες όπως τα Εμιράτα ή το Κατάρ, είτε στην Β' Ισπανίας ή πίσω στην Αργεντινή. Ωστόσο πριν αποφασίσει οτιδήποτε, θα ολοκληρώσει πρώτα τις συζητήσεις για την παραμονή του στον Ολυμπιακό που είναι και η επιθυμία του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου