ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Παει και η δευτερη ημερα της 1ης αγωνιστικης της Super League (videos)

Παει και η δευτερη ημερα της 1ης αγωνιστικης της Super League (videos)

19/08/2013


26 τέρματα, 5 ισοπαλίες, ανατροπές, ματσάρες και ακόμα δεν έχει γίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή (Δευτέρα, 21:30).

Την Κυριακή ξεχώρισε το 3-3 του Αστέρα με τον ΠΑΣ, το 2-2 του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό αλλά και η νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 μέσα στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Super League:

Σάββατο, 17 Αυγούστου

Ατρόμητος – Εργοτέλης 2-2
Αποδείξεις ότι υπάρχουν κι ελληνικά παιχνίδια που μπορούν να σε σφηνώσουν σε καναπέ ή εξέδρα προσέφεραν Ατρόμητος και Εργοτέλης! Η απρόσμενα μεγάλη αντίσταση που προέβαλαν οι Κρητικοί, σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα των γηπεδούχων, έφεραν ένα χορταστικό 2-2 στο Περιστέρι. Τα γκολ των Μπαντιμπανγκά (8’) και Αναστασάκου (36’) έμοιαζαν ότι θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Πετράκη, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έκλεψε την παράσταση απ’ τον εκπληκτικό Μπαμ Μπαμ και σκοράροντας στο 87’ (το άλλο γκολ ο Ούμπιντες στο 25’) έδωσε τουλάχιστον τον πόντο στον Ατρόμητο.


Πλατανιάς – Βέροια 2-2
Αν δεν ήταν… αυτός τότε όλα θα ήταν καλά για τον Πλατανιά. Ωστόσο, η Βέροια φαίνεται πώς βρήκε τον άνθρωπο για τα… δύσκολα, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', είχε τον Μρντάκοβιτς να πετύχει δύο γκολ στο 62' και στο 85' και να της χαρίσει την ισοπαλία 2-2.


ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη 3-0
Ο κόσμος του ζήτησε «διπλό στην Γερμανία»! Κι ο ΠΑΟΚ –στην πρεμιέρα του στην Σούπερ Λίγκα- έδειξε έτοιμος να κυνηγήσει το σεντόνι στα διπλά παιχνίδια με την Σάλκε. Στην γεμάτη Τούμπα, ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε εύκολα της Ξάνθης με 3-0 και η ψυχολογία του είναι πλέον στα ύψη. Ο Βίτορ άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο με τον κορυφαίο του αγώνα, Λούκας (πέναλτι) και τον Αθανασιάδη. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι ακρίτες, λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη (στην φάση του δεύτερου γκολ), είχε και δοκάρι ο Κλάους.

Κυριακή, 18 Αυγούστου

Απόλλων Αθηνών – Άρης 2-1

Επέστρεψε… φορτσάτος! Ο Απόλλων επικράτησε 2-1 του Άρη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει! Κόρμπος (13’) και Πετρόπουλος (63’) τα γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο τελικό 2-1, με τον Αγγελούδη στο 67ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Πέρσι μπήκαν στα πλέι οφ και εντυπωσίασαν. Στην φετινή τους πρεμιέρα έδειξαν έτοιμοι να επαναλάβουν ανάλογες πορείες. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε άνετα να είναι της Πρέμιερ Λιγκ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 3-3, με τους Γιαννιώτες να προηγούνται τρεις φορές, αλλά οι Αρκάδες να βρίσκουν ισάριθμες απαντήσεις. Τελευταία όλων, αυτή στο 87' με τον Καράσκο.

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 2-2

Καταπληκτικό παιχνίδι στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τον Πανθρακικό. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 56’ με τον Γεωργίου και στη συνέχεια ακολούθησε ρεσιτάλ… ανατροπής από τους φιλοξενούμενους που έκαναν το 1-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Ιγκόρ (57’) και τον Κάσες (70’). Ο Ντιόγκο «κρέμασε» με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73’ την ομάδα του και οι παίκτες του Τάκη Λεμονή το εκμεταλλεύτηκαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο να κάνει το τελικό 2-2 για στο 81’.


ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-0

Ούτε του… παπά δεν πρέπει να το πει ο Πανιώνιος, που ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θεωρείται ακόμη ανέτοιμος. Παρόλο που ο Αργεντινός μπήκε αλλαγή στο 57’, πρόλαβε να φτιάξει μόνος του όσες ευκαιρίες είχε φτιάξει ο αγχωμένος ΟΦΗ μέχρι εκείνο το σημείο. Η αστοχία ωστόσο και ο εκπληκτικός Γιαννακόπουλος επέτρεψαν στον ψυχωμένο Πανιώνιο (που έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 84’ λόγω αυστηρής αποβολής του Λαμπρόπουλου) να φύγει με το πολύτιμο 0-0 από το «Γεντί Κουλέ».


Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρο από την αρχή ότι η Λεωφόρος θα είναι το φρούριό του για φέτος και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα σεζόν, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού! Ο Νάνο με πέναλτι που κέρδισε ο Κουτρουμπής στο 3ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για τους «πράσινους», γκολ και για τον Μάρκους Μπεργκ που χρειάστηκε έξι λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο για να βρει δίχτυα. Δίκαιη η αποβολή του Δάρλα στο 50ο λεπτό, καθώς σταμάτησε τον Λαγό που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.


Δευτέρα, 19 Αυγούστου
ΑΕΛ Καλλονή – Ολυμπιακός (21:30) (Novasports 1)

Επίδειξη ισχύος…

Στη μάχη για το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει την Καλλονή στο ΟΑΚΑ που θα θυμίζει κάτι από… «Καραίσκάκη».

Επίδειξη ισχύος…
 
Ο στόχος είναι δεδομένος για τον Ολυμπιακό.

Να διατηρήσει τα κεκτημένα (πρωτάθλημα και Κύπελλο), ξεκινώντας από σήμερα την προσπάθειά του για το 5ο αστέρι στη φανέλα.

Απόψε οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την Καλλονή (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν επίδειξη ισχύος, αποδεικνύοντας από το πρώτο κιόλας ματς πως είναι το απόλυτο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Όλες αυτές τις μέρες ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους επέστησε την προσοχή για την αποψινή τους αντίπαλο, η οποία έχει δείξει καλά στοιχεία στα φιλικά και επικράτησε (3-1) του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Άλλωστε, ξέρουν καλά στο Λιμάνι πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν θύματα. Πέρα, όμως, από τους τρεις βαθμούς το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι και το καλό θέαμα.

Η ομάδα έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι αρχίζουν να μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ο 50χρονος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, όμως ήδη ο Χολέμπας θα πρέπει να υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση και εκείνη του Μπονγκ. Μένουν άλλοι δύο παίκτες που θα μείνουν εκτός και θα γίνουν γνωστά τα ονόματά τους λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μανιάτης και Φέισα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Ντομίνγκες και Βάις.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σάμαρη και Σαβιόλα.

 Δηλωσεις προπονητων για την δευτερη ημερα της 1ης αγωνιστικης της Super League

«Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη 2-1 επί του Άρη στην πρεμιέρα, ήταν ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

«Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»
Από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την σπουδαία, όπως την χαρακτήρισε, νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στάθηκε στην συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του και στην προσήλωση που έδειξαν στο πλάνο που είχαν ετοιμάσει ενόψει της αναμέτρησης».

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα μας στη Σούπερ Λίγκα μετά από 13 χρόνια. Όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας, έτσι ακριβώς μας πήγε, καθώς δείξαμε συγκέντρωση, διάθεση και ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη μακριά από την περιοχή μας, χωρίς μάλιστα να δυσκολευτούμε πάρα πολύ. Ωστόσο, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε, μείωσε ο Άρης, αλλά καταφέραμε με αρκετό άγχος και πολύ προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του Βοσνιάδη.

Όσον αφορά την εικόνα του Απόλλωνα στο μέλλον: «Εμάς το πλάνο μας είναι κυρίως να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και μεσοεπιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Παντελίδης: «Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Σάββας Παντελίδης από την εικόνα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στην εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη.

Παντελίδης: «Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»
Καλή εικόνα άφησαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στον Σάββα Παντελίδη στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμη 100% ενώ χαρακτήρισε κομβικό το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

«Καλή χρονιά σε όλους μας. Ήρθαμε γνωρίζοντας τη μεγάλη ποιότητα και τις ικανότητες του Αστέρα. Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Μέχρι το 60' παίξαμε καλά, ελέγχαμε τον αγώνα. Μετά το 3-2 πιεστήκαμε πολύ. Ήταν λάθος μας το ότι γυρίσαμε τόσο πίσω. Αυτό οφείλεται και στο ότι δεν είναι έτοιμες οι ομάδες να πιέσουν 90 λεπτά. Σαν ομάδα από το 60' και μετά, είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα είναι κομβικό».

Για το ότι γύρισε πίσω η ομάδα τόνισε: «Δεν έδωσα εντολή να γυρίσουμε πίσω. Όταν παίρναμε την μπάλα δεν καταφέρναμε να την κρατήσουμε για να βάλουμε ένα τέταρτο γκολ. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα».

Έξαλλος με την διαιτησία ο Χάβος

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος.

Έξαλλος με την διαιτησία ο Χάβος
Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο Μάκης Χάβος τα έβαλε με την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα…

Συγκεκριμένο ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου στάθηκε στην φάση που καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ των «πράσινων» αλλά και στην αποβολή του Δάρλα.

«Δεν αποδιοργανωθήκαμε μετά το πρώτο γκολ. Όταν από ένα επιθετικό φάουλ συμβαίνει πέναλτι, τότε τι να πούμε. Τα παιδιά στάθηκαν καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Όταν στο δεύτερο μέρος μάλλον έπρεπε να τελειώσουμε με δέκα παίκτες, είδατε το αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Χάβου.

«Να βγάζει υγεία ο Παναθηναϊκός»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βγάζει «υγεία» εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως σχολίασε ο ικανοποιημένος Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

«Να βγάζει υγεία ο Παναθηναϊκός»
Σαφώς ευχαριστημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την παρουσία τους στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το τριφύλλι να βγάζει «υγεία».

Επιπλέον αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, αφήνοντας παράθυρο ενίσχυσης –κάτι που θα χειριστεί η διοίκηση- εφόσον υπάρχουν τα οικονομικά περιθώρια. Τέλος μίλησε για τον Μπεργκ, που σκόραρε και το πότε θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μετά από χρόνια η ομάδα επέστρεψε στην Λεωφόρο και υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, καθώς δεν δουλέψαμε όπως θέλαμε λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε με την Εθνική Ελπίδων και κάποιους μικρότραυματισμούς. Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο παρά το άγχος που είχαν, κρατάμε το αποτέλεσμα όπως και το γκολ του Μπεργκ που άνοιξε λογαριασμό, καθώς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το γρήγορο γκολ: «Το γρήγορο γκολ μπορεί να βοηθήσει, αλλά μπορεί και να σε αποσυντονίσει. Κάποιες φορές δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και έπρεπε να τους κρατήσουμε σε εγρήγορση, γι’ αυτό και δεν ηρεμήσαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Για την στήριξη του κόσμου: «Από την αρχή της φετινής χρονιάς έχουμε πει ότι ο Παναθηναϊκός θέλουμε να βγάζει υγεία και να παίζει κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίζει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και αυτά τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στη συνέχεια, γιατί σίγουρα μέσα στη χρονιά θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και εκεί τους χρειαζόμαστε ακόμα πιο πολύ. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους σήμερα».

Για το πως θα είναι μακριά από την Λεωφόρο: «Αυτή τη στιγμή όπως όλοι έχετε δει η ομάδα είναι νέα και προσπαθεί να δημιουργηθεί. Από την άλλη, το πρωτάθλημα ξεκίνησε και η εικόνα πρέπει να είναι αυτή που πρέπει. Υπομονή, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά τα ματς δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει κάθε φορά να παρουσιαζόμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις στην Λεωφόρο, αλλά και εκτός έδρας με σωστή νοοτροπία μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες και όπως πάντα κάτι ακούγεται, κάτι ψιθυρίζεται! Ο στόχος μας είναι αυτή την στιγμή η ατομική και ομαδική βελτίωση. Για τα μεταγραφικά, υπάρχει η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής που τα ρυθμίζει αυτά. Αν υπάρχει κάποιο περιθώριο, λόγω μπάτζετ, τότε θα μπορέσουμε να κινηθούμε για κάποιο ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν στόχοι, και αν μπορέσουμε θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση».

Για την αμυντική λειτουργία: «Ήταν εντελώς διαφορετική από όλα τα φιλικά. Βοήθησε σε αυτό ο Σίλντενφελντ που πλέον γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, όπως και το γεγονός ότι πλέον είχαμε περισσότερο χρόνο και δουλέψαμε ακόμα πιο σκληρά στην αμυντική λειτουργία. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Εκεί χρειάζεται η εμπειρία που δεν είχαμε σε κάποια σημεία απόψε. Το γεγονός ότι ο Σίλντενφελντ βρίσκεται περισσότερο πλέον στην ομάδα και γνωρίστηκε καλύτερα με τα παιδιά είναι το πιο θετικό».

Για την κατάσταση του Σίλντενφελντ: «Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Είδαμε ότι μπορούσαμε να τον προστατέψουμε όταν το σκορ ήταν στο 2-0 και ο Παναιτωλικός με δέκα και αυτό κάναμε».

Για την κατάσταση του Μπεργκ: «Θα μιλήσω με τον γυμναστή και τον γιατρό να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί και από την αρχή. Είναι έτοιμος, αυτό μετράει. Σημαντικό για τον ίδιο που σημείωσε γκολ. Ο στόχος μας είναι ο κάθε παίχτης να είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή γιατί μπορεί να χρειαστεί και δεν θα διστάσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε».

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Πανθρακικό ο Τάκης Λεμονής.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα»
Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε πως οι παίκτες του ήταν εκνευρισμένοι στο πρώτο ημίχρονο και ενοχλήθηκε από την αδράνεια στο τρίλεπτο που ήρθαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, περιμένοντας την απαραίτητη συνοχή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευχαριστεί. Θέλαμε τη νίκη. Μέχρι το 35', είχαμε εκνευρισμό που μας επηρέασε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε ένα τρίλεπτο, δεχτήκαμε δύο γκολ κι αυτό μας πείραξε.

Πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Μετά την αποβολή, προσπαθήσαμε. Υπάρχει θέμα συνοχής, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι σαν ομάδα».

«Είχαμε πάθος και προσπαθήσαμε»

Στο πάθος και την προσπάθεια των παικτών του Πανθρακικού στάθηκε ο Ακης Μάντζιος μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά.

«Είχαμε πάθος και προσπαθήσαμε»
Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε καλό το ματς, όμως θεωρεί λάθος που οι παίκτες του μπήκαν στο ματς μετά το 25’ και περίμενε ένα τρίτο γκολ πριν την αποβολή του Ντιόγκο, ενώ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες πιστεύει πως θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Έγινε καλό παιχνίδι για πρεμιέρα, με τέσσερα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και την προσπάθεια των παικτών μου, όμως μπήκαμε στο παιχνίδι μετά το 25'. Μέχρι την αποβολή, ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να έχουμε "κλειδώσει" τη νίκη με ένα τρίτο γκολ.

Είμαστε νέα ομάδα. Είναι θετικός ο βαθμός, ό,τι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, εκτός από αυτές που παίζουν στην Ευρώπη. Μετά τη διακοπή, θα φανεί η δυναμικότητα των ομάδων».

«Να μην κάνουμε τόσα λάθη»

Στον περιορισμό των λαθών στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά την ήττα του Άρη στη Ριζούπολη, ώστε να έρθουν οι νίκες στα επόμενα ματς της Σούπερ Λίγκας.

«Να μην κάνουμε τόσα λάθη»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν πιο εύστοχοι στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και ζήτησε να ασχοληθούν όλοι με το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Καλλονή. Πιστεύει πως οι παίκτες του αγχώθηκαν, συνέστησε ηρεμία και αυτοπεποίθηση και πιστεύει πως κάποιοι παίκτες του είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα. Δεν γίνονταν φάσεις στις περιοχές, ο Απόλλων, όμως, ευτύχησε και έβαλε πρώτος γκολ, σε μια αντεπίθεση έβαλε και δεύτερο και, ειδικά, αυτό μας στοίχισε. Οι ομάδες τώρα ξεκινάνε, χρειάζεται υπομονή και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή σήμερα. Το παιχνίδι αυτό τέλειωσε, κοιτάμε μπροστά και πάμε την επόμενη Κυριακή για το "τρίποντο" στην έδρα μας.

Οι πολλές λάθος πάσες και γενικά τα εύκολα λάθη που κάναμε θεωρώ πως έγιναν, κυρίως λόγω του δεύτερου γκολ. Κάποιοι παίκτες βιάζονταν, ο Απόλλων κλείστηκε πίσω, έβαλε το γκολ και, τότε, η πίεση και το άγχος αυξήθηκε. Θεωρώ ότι χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλος.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να έχουμε ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας. Σήμερα προσπάθειες έγιναν, φέραμε την μπάλα έξω από την περιοχή, ωστόσο έπρεπε να έχουμε πιο "καθαρό" μυαλό και υπομονή. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι.

Κάποιοι παίκτες σίγουρα ήταν ανέτοιμοι. Περιμένουμε μέσα από τα παιχνίδια να ανέβουν, για να δείξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αξία τους. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει δρόμος και ελπίζω να αποκτήσουν ρυθμό το συντομότερο, γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα.

Η πρώτη αλλαγή έγινε αμέσως και η δεύτερη εγκαίρως. Σαράντα λεπτά φτάνουν να "γυρίσεις" ένα παιχνίδι, ωστόσο δεν είχαμε συγκέντρωση όταν θα έπρεπε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου