ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Γιαυτο εφυγε και ο...Πατερας? επειδη ηταν παιδικος φιλος με τον...Μαρινακη?Νταμπιζα...ηρθε η ωρα σου...

Γιαυτο εφυγε και ο...Πατερας? επειδη ηταν παιδικος φιλος με  τον...Μαρινακη?Νταμπιζα...ηρθε η ωρα σου...

24/08/2013 

 

Εεεε..κατσε τωρα ρε φιλε , μπορεις να μην κανεις σχολιο για αυτην την ειδηση που ειδα στο www.sport24.gr/..πανω που πηγα κιεγω να κλεισω και να παω για μασα...νασου η ειδηση αυτη..και...τσουπ ξανα πισω ο Αλεκος να σχολιασει την ειδηση που λετε...

Δηλαδη ρε βαζελια μου...αν ο ανθρωπος ελεγε μια καλημερα και γνωριζονταν με τον Μαρινακη παει να πει οτι ηταν και ...κατασκοπος του? χαχαχαχ...δηλαδη χρειαζομαστε κατασκοπο για να σας ριξουμε ξανα στα τεσσερα? ρα δεν πατε καλα...αλλα εχετε πλακα ρε γαμωτο σας...γιαυτο παντα λεω..οτι χωρις εσας δεν μπορω να ζησω...παει και τελειωσε...προσοχη λοιπον σε οσους γνωριζουν τον Μαρινακη και ανηκουν στις ταξεις του Παναθηναικου κινδυνευουν με...απολυση...Νταμπιζα...ερχεται η...σειρα σου...χαχαχαχ..

Ιδου τι εγραφε...πρασινο media για τον Νταμπιζα... 

Αααα..για πειτε μου ρα βαζελακια μου...γιαυτο εφυγε ο Πατερας? επειδη ηταν παιδικος φιλος με τον Μαρινακη? 

 Ναστε καλα για το γελιο που μας δινετε απλοχερα βαζελακια μου...παντα τετοια...

"Όποιος συναναστρέφεται τον Μαρινάκη, φεύγει"

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουν πως η απομάκρυνση του υπεύθυνου μάρκετινγκ, Βασίλη Παρθενόπουλου, οφείλεται στην συναναστροφή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η διακοπή της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Παρθενόπουλο οποίος βρισκόταν στο σύλλογο εδώ και 9 χρόνια, προκάλεσε έκπληξη, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για απόλυση λόγω περικοπών.
Ωστόσο, η σημερινή διαρροή της ΠΑΕ ήρθε ως απάντηση σε κάποια ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που ο υπεύθυνος μάρκετινγκ αποτέλεσε παρελθόν.
"Όποιο στέλεχος της ΠΑΕ συναναστρέφεται δημοσίως και εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο πως θα οδηγείται στην έξοδο...", έλεγαν χαρακτηριστικά, εξηγώντας τους λόγους της απομάκρυνσης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου