ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Το προσυμφωνο σε νεκρα περιοδο εγινε συμβολαιο ρε κολοτουμπες?

Το προσυμφωνο σε νεκρα περιοδο εγινε συμβολαιο ρε κολοτουμπες?
13/08/2013
Τελικα....το να εχεις DNA λαμογιου ειναι κατι που γιεννιεσαι με αυτο....οπως και το αντιθετο...να εχεις γεννηθει με παντελονια και οχι γυμνος οπως ολα τα φυσιολογικα μωρα..

Το πρωτο συμβαινει στην περιπτωση του βαζελα και του προεδραρα του , του εφευρετη της...αλητειας οπως ο ιδιος εχει δηλωσει...αλητειας που δεν εχει καμμια σχεση με την αλητεια που ξερουμε και εχουμε ανακαλυψει πρωτοι εμεις εδω στον Πειραια...και που δεν εχει καμμια σχεση με την βρωμικη αλητεια που ξερει αυτος και οι ομοιοι του.
Γραφουν λοιπον σημερα στην οικογενειακη μπουρδελοφυλαδα τους οτι ο Μπαρτζωκας υπεγραψε συμβολαιο με την Φενερ πριν  μιλησει με  Ολυμπιακο και μετα αλλο με τον Ολυμπιακο...αυτο δεν γινεται...γιατι αν υπηρχαν δυο συμβολαια θα ειχε γινει χαμος στην FIBA η μια ομαδα θα ζητουσε απο την αλλη να βρεθει η χρυση τομη, ποια δλδ εχει την πρωτη υπογραφη, ο Μπαρτζωκας ποτε δεν αρνηθηκε οτι ειχε μιλησει με την Φενερ στην νεκρα περιοδο που ηταν ελευθερος να αποφασισει που θα συνεχισει την καριερα του, μετα απο την μεγαλη επιτυχια της κατακτησης του Ευρωπαικου τιτλου.Μιλησε με την Φενερ και καλα εκανε και υπεγραψε και ενα προσυμωνο το οποιο εγραφε τους ορους την χρηματικη αμοιβη αλλα και την διαρκεια και γενικα οτι συμφωνει...αλλα αυτο δεν ειναι συμβολαιο...σε καμμια περιπτωση και δεν δεσμευει κανεναν..μολις μιλησε με τον Ολυμπιακο και συμφωνησε με τους αδελφους Αγγελοπουλους υπεγραψε συμβολαιο κανονικο και εμεινε στην ομαδα..απλα πραγματα...απο συμβολαια δεν ξερω γιατι δεν ειμαι συμβολαιογραφος, αλλα ξερω οτι αλλο πραγμα ειναι το προσυμφωνο και αλλο το κανονικο συμβολαιο...προσυμφωνο μπορει να υπογραψει ο οποιοσδηποτε με οποιαδηποτε ομαδα σε νεκρα περιοδο δλδ...οταν δεν δεσμευεται απο την προηγουμενη ομαδα του με συμβολαιο και ειναι ελευθερος να συζητησει με οποιαδηποτε αλλη, και αυτο σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει κανονικο συμβολαιο.
Τωρα...εσεις που το πηρατε αυτο και το δημοσιευσατε σαν κανονικο συμβολαιο προσπαθωντας να δημιουργησετε εχθρικο κλιμα αναμεσα σε Ολυμπιακο, οπαδους και Μπαρτζωκα να ξερετε οτι δεν τα καταφερατε...και κατα την αποχη μου θα πρεπει ο Μπαρτζωκας να σας χωσει μια μυνηση τετοια που δημοσιευσατε ιδιωτικο συμφωνητικο ασχετως αν ηταν προσυμφωνο η κανονικο συμβολαιο...και που το βρηκατε? ποιον λαδωσατε και το πηρατε απο την Euroleague? Eιναι που δεν εχετε ακρες στην Ευρωπη ετσι εξασφυριχτοι? Φαγατε το κλασιμο απο τον Μπαρτζωκα που δηλωσε πως ποτε δεν ερχοταν στον Παναθηναικο και βαλατε τα μεγαλα μεσα?
Δεν πειραζει βαζελακια μου, του δωσατε ενα ακομη κινητρο να σας σκισει ακομη και με -2 βαθμους και αυτο θα γινει, φετος δεν θα περασει η λαμογια σας, θα τιμωρηθειτε και πολυ αυστηρα μαλιστα.

Για να δουμε τι λεει και το ρεπρταζ για την περιπτωση αυτη....που λεει και καθαρα οτι δεν υπαρχει υπογραφη...τωρα εσεις πως το δημοσιευσατε με υπογραφη? μονο εσεις ξερετε...στην πλαστογραφια ειστε πρωτοι πως να το κανουμε...?

Συμβόλαιο που με βάση όσα αναφέρει η «Πράσινη» στο σημερινό της φύλλο αποτελεί συμβόλαιο που είχε υπογράψει στις 30 Ιουνίου με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα.
                    
Σε αυτό υπάρχει ημερομηνία 30 Ιουνίου και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αποτελεί την αποδοχή από μέρους του προπονητή των όρων συνεργασίας που του είχε προτείνει ο τουρκικός σύλλογος φέροντας και την υπογραφή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα (που αναφέρει πως έχει στη διάθεσή της και το υπόλοιπο συμβόλαιο με αναφορές στη χρονική διάρκεια και το οικονομικό σκέλος) η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ και συνεπώς δεν ενεργοποιήθηκε από τους Τούρκους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη συνέχεια να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τη «Φενέρ» να προσλαμβάνει τελικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε επιβεβαιώσει πως είχε στα χέρια του πρόταση από τους Κυπελλούχους Τουρκίας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που είχε δημοσιευτεί την 1η Ιουλίου είχε πει: «Φέτος είχα την ευκαιρία να επιλέξω κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι η Φενέρ, όμως πιστεύω ότι στη δουλειά μας οι συχνές αλλαγές δείχνουν λίγο τυχοδιωκτισμό. Παράλληλα όταν σου παρέχονται οι συνθήκες που μου δόθηκαν στον Ολυμπιακό θα ήταν αχαριστία να επιλέξω το εξωτερικό παρότι η Φενέρ για όσους γνωρίζουν είναι μία τεράστια ομάδα σε μέγεθος κόσμου και οικονομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου