ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Παρα τα αμυντικα προβληματα εδειξε πως μπορει να κανει ζημιες ....(pics+video)

Παρα τα αμυντικα προβληματα εδειξε πως μπορει να κανει ζημιες ....(pics+video)

11/08/2013
 Οσο και αν στα φιλικά δεν μετράνε βαθμολογικα τα αποτελέσματα, πάντα τα λαμβάνουμε υπόψιν, έστω για εντυπώσεις. Σε αυτο το παιχνιδι οι εντυπωσεις ηταν ποικιλες...δηλαδη.. άλλη θα ήταν η εικόνα αν το ματς τέλειωνε 3-1 (με το δοκάρι των Ισπανών), άλλη είναι με το αξιοπρεπές 2-1 κι άλλη θα ήταν με το εντυπωσιακό 2-2, από 2-0, εάν ο επόπτης δεν έκανε τα…γλυκά μάτια στη Βαλένθια στο γκολ του Ολαϊτάν…και ας μην ξεχναμε πως ενας ανετοιμος Ολυμπιακος επαιξε με μια πιο ετοιμη Βαλενθια εκτος εδρας και χωρις να εχει στησει ακομα το πληρες ροστερ του.
 
Παρα τα αμυντικα προβλητα και το γεγονος οτι επαιζε με μια νεο συνολο μεταγραφικων αποκτηματων σχεδον εξ αρχης που ακομα προσπαθουν να δεσουν μεταξυ τους,εδειξε ικανός για ζημιές έδειξε ο Ολυμπιακός στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια. Εξαιρετικοί από τη μέση και μπροστά οι «ερυθρόλευκοι», αλλά πλήρωσαν και πάλι τα αμυντικά προβλήματα.

Θα τους κοιτάει στα μάτια
Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη χθεσινή αναμέτρηση, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Φετφατζίδης και Μασάντο άλλαξαν προς το καλύτερο δημιουργικά την εικόνα της ομάδας του Μίτσελ. Ενώ παράλληλα, ο Νιγηριανός επιθετικός, που ήταν και πάλι μέσα σε όλες τις φάσεις, πέτυχε και πάλι γκολ, ωστόσο ακυρώθηκε στερώντας του την ισοφάριση. Ο Μίτσελ το ήθελε το αποτέλεσμα, αν και φιλικό, πανηγύρισε το 2-2 και τα έχωσε στον επόπτη με την ακύρωση του γκολ. Δεν ξέρω πόσο επηρέασε ότι η ενδεκάδα είχε σταθερά πέντε καινούργιους παίκτες από το 1 ως το 90’, αλλά τελικά μάλλον σε ένα ματς, «όσα βάλουμε κι όσα φάμε»!

Ας δουμε λοιπον τι εγινε σε αυτην την αναμετρηση...
 
Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-2-3-1 και τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Άντερλεχτ. Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και Παπάζογλου, Μετζανί, Σιόβας, Χολέμπας η αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Φέισα και Μανιάτης ήταν οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, με τον Ντομίνγκες μπροστά τους σε πιο προωθημένο ρόλο. Στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης πήρε θέση ο Κάμπελ, αντίστοιχα αριστερά ο Βάις και στην κορυφή της γραμμής κρούσης προτιμήθηκε ο Μήτρογλου αντί του Σαβιόλα.

Το αμυντικό κομμάτι είναι αυτό που προβλημάτισε και πάλι τον Μίτσελ, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Καλλονή.

Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό του της Βαλένθια και έδειχνε… χαμένος μέσα στο γήπεδο. Τα αμυντικά κενά του κόστησαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και πάλι διάθεση και φαντασία στο παιχνίδι τους, έκαναν ευκαιρίες και αν δεν ήταν το ανασταλτικό κομμάτι, τότε η εμφάνισή του κρίνεται καλή.
Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του και κατάφερε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν φάσεις, με Κάμπελ και Τσόρι Ντομίνγκεζ, αλλά απέναντί τους βρήκαν τον εξαιρετικό Άλβες, που με τις επεμβάσεις του κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πίεζαν, είχαν τον έλεγχο, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχτηκαν το 2-0 από τον Πόστιγκα στο 41’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός, με τον Μανωλά, τον Μέγερι, τον Φουστέρ και τον Ολαϊτάν να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, σε μία προσπάθεια του Μίτσελ να σταματήσει τον ρυθμό της Βαλένθια και να κλείσει τους χώρους. Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν και να γίνεται περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Ωστόσο, παρά την εμφανή βελτίωση του Ολυμπιακού ανασταλτικά οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο απειλητικοί και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 62’, με τον Ζόνας να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού προσπάθησε να ανακατέψει κι άλλο την… τράπουλα, με την είσοδο του Σαβιόλα, του Μασάντο και του Φετφατζίδη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφερναν να κρατούν μακριά τους Λεβαντίνους και προσπαθούσαν να πετύχουν ένα γκολ. Αυτό τελικά ήρθε από τονΦουστέρ στο 85ο λεπτό, ενώ ο Ολαϊτάν σκόραρε τρία λεπτά μετά, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν για την ισοφάριση, με το 2-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βαλένθια (Τζούκιτς): Τιέγκο Άλβες, Ραμί, Πόστιγκα, Μπανέγκα, Περέιρα, Μπερνάτ, Φουέγο, Τζόναθαν, Ρικάρντο Κόστα, Μίτσελ, Φέδε.

Στον πάγκο: Γκουαϊτά, Σισοκό, Ρουίς, Οριόλ, Ζόνας, Πιάτι, Γουαρδάδο, Μπαραγάν, Ματιέ, Κανάλες, Γερέι

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο (46’ Μέγερι), Μανιάτης (60’ Μασάντο), Παπάζογλου (76’ Σαλίνο), Φέισα (66’ Σάμαρης), Μήτρογλου (60’ Σαβιόλα), Χολέμπας, Μεντζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Κάμπελ (46’ Φουστέρ), Τσόρι Ντομίνγεζ (46’ Ολαιτάν), Βάις (66’ Φετφατζίδης)

Στον πάγκο: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τόρες

Δειτε τα γκολ του Φουστερ και το ακυρωθεν γκολ του Ολαιταν

To γκολ του Φουστέρ στο Μεστάγια από martelis

Το ακυρωθέν γκολ του Ολαϊτάν από martelis

ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου