ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η παρουσιαση της τετραστερης φανελας, η εμφανης βελτιωση και οι υποσχεσεις για το μελλον (pics+video)

Η παρουσιαση της τετραστερης φανελας, η εμφανης βελτιωση και οι υποσχεσεις για το μελλον (pics+video)

08/08/2013

Οπως και να το κανουμε, το Καρασκακης ειναι αλλιως...εκει παιρνουν τα χαμπαρια τους ολοι μικρα και μεγαλα ποδοσφαιρικα ονοματα, ξερουν οτι εχουν απεναντι τους ισως τους πιο αυστηρους κριτικα οπαδους του κοσμου...τον κοσμο του Ολυμπιακου.

Αν και περιμεναν πως και πως τα νεα αποκτηματα του Θρυλου να εμφανιστουν μπροστα στον κοσμο και να αποδειξουν πως δεν ηρθαν για ...τουρισμο στον Πειραια.
Κατι η παρουσιαση της νεας τετραστερης φανελας κατι ο κοσμος που παρολο που ηταν φιλικο στην καρδια του καλοκαιριου παρολο που εχουμε κριση οικονομικη και ολα αυτα τελος παντων, ο αμιμητος λαος του Θρυλου εδωσε βροντερο παρον σχεδον γεμιζοντας το Καραισκακη, και οσον αφορα τραγουδι και συνθηματα ουτε λογος..εγινε χαμος,.
Ας ξεκινησουμε ομως με την πατουσιαση της τετραστερης...
Πριν από το φιλικό με την Άντερλεχτ, έξω από την παλιά Θύρα 7 του "Γ. Καραϊσκάκης" έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2013-14. Παρόντες οι Αβραάμ - Σαβιόλα.
Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χαβιέ Σαβιόλα τράβηξαν το σεντόνι που κάλυπτε τη γιγάντια φανέλα που ήταν κρεμασμένη έξω από την Θύρα 20 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ το παρών έδωσε και ο Λεόνε, η νέα μασκότ του Ολυμπιακού που επίσης εκανε ντεμπουτο στο Φάληρο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Χαρακτηριστικά της νέας φανέλας τα 4 αστέρια πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και οι χρυσές λεπτομέρειες σε μανίκια, γιακά και κορμό. Μετά την παρουσίαση της φανέλας, αρκετός κόσμος έσπευσε στην μπουτίκ της ομάδας για να την προμηθευτεί.


Ζεστό χειροκρότημα ακολούθησε την αποκάλυψη και άμεσα η νέα, τετράστερη εμφάνιση της ομάδας μας έγινε διαθέσιμη προς πώληση στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού, το Red Store. Ο Λεόνε, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που τύπωσε φανέλα, μέσα στο Red Store και αποθεώθηκε ξανά από τον κόσμο, στον οποίο έδειχνε το "Leone 7" πάνω στη νέα, θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού!

Πατήστε ΕΔΩ για να προμηθευτείτε on-line τις νέες φανέλες!"

 Δειτε βιντεο απο τον χαμο που εγινε στο RED STORE



 Και ας συνεχισουμε  με το φιλικο του Θρυλου με την Αντερλεχτ...

Την Άντερλεχτ υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι Νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν των Πρωταθλητών Βελγίου με σκορ 1-0, χάρη σε μια κεφαλιά του Σιόβα στο 14ο λεπτό που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καμίνσκι και κατέληξε στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν πρόσφατα στα φιλικά προετοιμασίας, και ειδικά κόντρα στην Λίβερπουλ όπου ήταν μάλλον απογοητευτικοί. Όμως απέναντι στους Βέλγους οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν να βγάλουν ωραία πράγματα στο χορτάρι, ειδικά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν και η άμυνα των φιλοξενούμενων δεινοπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις κόντρα στην τριπλέτα των Σαβιόλα, Βάις και Κάμπελ.

Σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κάμποσα πράγματα ακόμη να δουλέψει, οι αδυναμίες σε συγκεκριμένους τομείς δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, αλλά η εν γένει εικόνα των Πειραιωτών απέναντι στην Άντερλεχτ αφήνει υποσχέσεις για πιο όμορφα πράγματα στο μέλλον. Η εμφάνιση έχει συνέχεια στο "Μεστάγια" το Σάββατο, αλλα οι ερυθρόλευκοι εδειξαν οτι βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Με σύστημα 4-3-3 ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Μίτσελ. Μέγκιερι κάτω από τα δοκάρια και Σαλίνο, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μπροστά από τους δύο στόπερ ο Φέισα, με τον Μανιάτη δεξιά του και τον Ντομίνγκες αριστερά (σε πιο προωθημένο ρόλο) να συμπληρώνουν την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο δεξί φτερό έπαιξε ο Κάμπελ, αντίστοιχα αριστερά ο Βάις, με τον Σαβιόλα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τζον βαν ντε Μπρομ προτίμησε μια διάταξη 4-2-3-1 και τους Καμίνσκι, Ντε Ζέουβ, Μιλιβόγιεβιτς, Σουάρες, Νάγιαρ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Κλιεστάν, Μπεμπά, Ζιλέ, Λουκακού για το βασικό σχήμα των Πρωταθλητών Βελγίου.

Γρηγορος ρυθμός από το ξεκίνημα

Η Άντερλεχτ απείλησε ακριβώς με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν στο 25ο δευτερόλεπτο ο Μιλιβόγιεβιτς έμεινε αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Μέγκιερι μπλόκαρε σταθερά το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε ο μέσος των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη δική του καλή στιγμή στο 3', όταν Σαβιόλα και Κάμπελ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Αργεντινός έκανε μια προσποίηση όμως άργησε να εκτελέσει και σπατάλησε την ευκαιρία.

Στο 7' ο Σουάρες είχε ένα μακρινό σουτ πάνω από τα δοκάρια των ερυθρολεύκων και δύο λεπτά μετά, ξανά από συνεργασία των Σαβιόλα - Κάμπελ, ο Κοσταρικανός κόπηκε την τελευταία στιγμή από την βελγική άμυνα. Στο 10' ο Κάμπελ απείλησε έξω από την περιοχή και αριστερά, όμως για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.

Σεντρα Χολέμπας στο κεφάλι του Σιόβα και...Γκοοοοολ

Ο Σουάρες στο 13' ελίχθηκε ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και είδε τον Μέγκιερι να επεμβαίνει αποφασιστικά στο δεξί σουτ που επιχείρησε. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα ακόμη κόρνερ από τα αριστερά, ο Χολέμπας εκτέλεσε όμορφα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο σωστά τοποθετημένος Σιόβας με κεφαλιά - δυναμίτη δεν άφησε περιθώρια στον Καμίνσκι βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες.

Η Άντερλεχτ έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 και στο 23' είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει, όμως ο Μπεμπά με το κεφάλι αστόχησε από κοντά σε σέντρα του Λουκακού. Ακόμη καλύτερη ήταν η ευκαιρία για τους Πρωταθλητές Βελγίου στο 28', όταν σε σέντρα από αριστερά ο Χολέμπας λίγο έλειψε να... εκτελέσει τον Μέγκιερι ο οποίος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το "μηδέν" για την εστία του.

Διατήρησε την πρωτοβουλία και κράτησε τη νίκη

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό παρέμεινε έως την λήξη της αναμέτρησης και ο Θρυλος πέτυχε μια νίκη γοήτρου κόντρα στην Άντερλεχτ, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα και ιδιαιτέρως στο πρώτο ημίχρονο, καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Τελευταίο μεγάλο τεστ για τους παίκτες του Μίτσελ, το φιλικό με την Βαλένθια στο "Μεστάγια" το Σάββατο 10/8, στις 23:15 ώρα Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο "Μίτσελ"): Μέγκιερι (46' Ρομπέρτο), Μανιάτης (83' Σάμαρης), Φέισα, Σαβιόλα (62' Φετφατζίδης), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (46' Μανωλάς), Σιόβας (83' Μεντζανί), Κάμπελ (62' Μήτρογλου), Σαλίνο, Ντομίνγκεζ (71' Μασάντο), Βάις (71' Φουστέρ).

Αναπληρωματικοί: Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπαζόγλου, Μήτρογλου, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μεντζανί, Μανωλάς, Λυκογιάννης.

Άντερλεχτ (Τζον βαν ντε Μπρομ ): Καμίνσκι, Ντε Ζέουβ, Μιλιβόγιεβιτς, Σουάρες, Νάγιαρ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Κλιεστάν, Μπεμπά, Ζιλέ, Λουκακού.

Αναπληρωματικοί: Προτό, Πρέτ, Γκοϊ Μπι, Ατσεαμπόνγκ, Χέιλεν, Βίκο, Βίλεμανς, Βαν ντε Μπόρε (αγωνίστηκαν όλοι πλην του γκολκίπερ Προτό).

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Χωρητικότητα: 33.334 θεατές

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Χ. Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), Γ. Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Αγ. Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: - (Ολυμπιακός) 73' Φέισα, (Άντερλεχτ) 30' Κλιεστάν, 41' Σουάρες

Κόκκινες κάρτες: -

Δειτε βιντεο απο την αναμετρηση...

Δηλωσεις Μιτσελ


  Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Κάναμε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήμασταν αποφασισμένοι και πιέσαμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το 1-0 ήταν λίγο για μας βάσει της εικόνας αυτής».
Συνεχίζοντας, ο προπονητής του Θρύλου σημείωσε: «Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, θέλουμε ακόμη χρόνο για να παίξουμε καλύτερα ομαδικά. Έχει περάσει απλά ένας μήνας και δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ηρεμία».
Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου στο «Μεστάγια», κόντρα στην Βαλένθια, τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και σε αυτό το παιχνίδι. Η δουλειά που κάνουμε είναι προοδευτική και ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι στη Βαλένθια».

Δηλωσεις Μεντζανι

"Ξεκινησαμε με νίκη στο Καραϊσκάκη" (video)

Ο Καρλ Μεντζανί μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το νικηφόρο φιλικό με την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" σχολιάζοντας τόσο την ατμόσφαιρα του κόσμου, όσο και τη φάση της προετοιμασίας της ομάδας:
«Είναι πάντα όμορφο να ξεκινάς το πρώτο σου παιχνίδι στο γήπεδό σου με νίκη, είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος ήταν εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, ακόμα κι αν το γήπεδο δεν ήταν απολύτως γεμάτο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, και νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο ωραία και θα έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο δίπλα μας».
Σχετικά με τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα από τα προηγούμενα φιλικά:
«Είναι σίγουρα σημαντικό ό,τι μπορούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, αυτό θέλουμε να κάνουμε, ματς με το ματς να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση αλλά και στα φιλικά που έχουμε δώσει ώστε η ομάδα να αποκτήσει και τους αυτοματισμούς που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της.
Είναι σημαντικό ότι δώσαμε και δίνουμε ακόμα πολύ δυνατά φιλικά, απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου και εκεί θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες».
Δείτε το video:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου