ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Tους χρωσταει ζηταει και τα ρεστα....


 Ρε για φατονε που απαιτει κιολας..

Tους χρωσταει ζηταει και τα ρεστα....καταλαβες φιλε μου? αλλα τι περιμενεις? αυτοι ηταν αυτοι ειναι και ετσι θα μενουν...το εχουν στο DNA  τους...τραβα πλερωσε πρωτα τα χρεη σου ρα Δημητρακη που θελεις και να σε ανεχτουν κιολας, ο τσαμπας πεθανε, ολη η Ελλαδα πληρωνει κερατιατικα και ο Παναθας θελει τσαμπαρια...καταλαβες? εχουν μαθει χρονια στο τσαμπα απο τον εποχη που πρωτοεμφανιστηκαν στο Ελληνικο Πρωταθλημα...τι να πρωτοθυμηθει κανεις? το τσαμπα γηπεδο?παραχωρητηριο απο την Μονη Πετρακη, και ειχαν και την απαιτηση να τους παραχωρηιεοι και η ιδιοκτησια απο τον Δημο Αθηναιων, ο λογος για την Λεωφορο βεβαια...τραβα πλερωσε ρε εξασφυριχτε...που φρωναζεις οτι ξεσπιτωνεται ο κοσμος του Παναθηναικου...πλερωσε να μην ξεσπιτωνεται...εσεις να τα βλεπετε λαγουδακια μου τον προεδραρα σας.

Ιδου και το ρεπορταζ...

Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σε γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τονίζει πως κάποιοι ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση αλλά ο κόσμος της ομάδας είναι εκείνος που θα πει την τελευταία λέξη.

Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Τελευταία ενημέρωση 04/08/2013, 13:01
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ καταφέρεται κατά της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αφήνει να εννοηθεί πως το θέμα με το ενοίκιο του κλειστού γηπέδου θα φτάσει πολύ μακριά.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Προφανώς κάποιοι θέλουν το ΟΑΚΑ να ριμάξει όπως και όλα τα ολυμπιακά ακίνητα, γι' αυτό και ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση... Γελάει καλύτερα, όμως, όποιος γελάει τελευταίος. Και την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ξεσπιτώνεται μετά από 15 χρόνια! Ελπίζω η "φιλότιμη προσπάθεια" της διοίκησης του ΟΑΚΑ, η οποία αμφιβάλλω αν εκφράζει τις αντιλήψεις του Υπουργείου Πολιτισμού - Αθλητισμού και της Κυβέρνησης, να μην εντάσσεται στα νέα μέτρα της τρόικας».


 ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....
Αντε να μην αρχισω παλι...

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ!!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασαι καλα Κωστα, ξεκουραστηκα τωρα και ειμαι ετοιμος

      Διαγραφή