ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δεν κρατιέται ο Τζεμπούρ

Δεν κρατιέται ο Τζεμπούρ

Παθιασμένος ο Τζεμπούρ στο Ρέντη, προσμένει την στιγμή που ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει το όνομα του στην ερυθρόλευκη αποστολή για τον Βόλο. Ο Αλγερινός θέλει σαν "τρελός" να παίξει στο ματς και να βάλει γκολ στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Παθιασμένος παρουσιάζεται ο Ράφικ Τζεμπούρ στο Ρέντη, με τον Αλγερινό στράικερ να προσμένει την στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει το όνομα του στην ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς στον Βόλο. Ο Βορειοαφρικανός επιθετικός θέλει σαν "τρελός" να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής (30/1) και να βάλει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, στο αναμενόμενο, επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Είναι γεγονός πως από την στιγμή που ο Ράφικ Τζεμπούρ πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Αλγερινός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της καριέρας του. Μάλιστα, το γεγονός πως ο 27χρονος (8/3/1984) στράικερ έχει υπογράψει με τους ερυθρόλευκους συμβόλαιο για 6 μήνες + 2 χρόνια, τον έχει κάνει να θέλει να παίξει άμεσα στην ενδεκάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε ο Βορειοαφρικανός επιθετικός να αποδείξει γρήγορα πως αξίζει να ανανεώσει την συνεργασία του με την πειραϊκή ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν.


Άλλωστε, υπάρχει σχετική οψιόν στην συμφωνία, την οποία έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει μόνο η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, εφόσον μείνει ικανοποιημένη τόσο από την προσφορά, όσο και από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-1) ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον συμπεριέλαβε στην 18άδα, προτίμησε να τον αφήσει στον Πειραιά, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (30/1), με τους πρωτοπόρους της Superleague να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου (17:15, Novasports) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

To κατά πόσο ο "Βάσκος" θα χρησιμοποιήσει στο ματς τον Ράφικ Τζεμπούρ θα φανεί, μόνο, κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει πάρει την φανέλα με το νούμερο "10", αριθμός ο οποίος είχε μείνει "ορφανός" στο ρόστερ, από την στιγμή που έφυγε ο Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου