ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Και επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Χαριτωνίδης



Και επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Χαριτωνίδης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ…Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Χαριτωνίδης ανήκει από σήμερα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός.
Μετά την αποχώρηση του Αντρέι Ζέκοφ, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έψαξαν για τον αντικαταστάτη του Βούλγαρου και κατέληξαν στον πρώην, πλέον, παίκτη του Επίκουρου, ο οποίος, μαζί με τον Ντίμα Φιλίποφ, θα αποτελέσουν το δίδυμο της ομάδας στην νευραλγική θέση του πασαδόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού:

Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, έως το τέλος του πρωταθλήματος της Volleyleague 2010-2011, του Γιάννη Χαριτωνίδη.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο νέος άσσος του Θρύλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.olympiacos.org) τονίζοντας τα εξής:
«Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε πολύ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Τους περισσότερους συμπαίκτες μου τους γνωρίζω και μέσα από τις προπονήσεις θα γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά όπως φυσικά και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά να δουλέψω ώστε να συνεισφέρω στην εκπλήρωση των στόχων του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου