ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Χιμένεθ: "Δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός"Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ....

Χιμένεθ: "Δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός"



Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, την παραλλήλισε με "Φεράρι χωρίς... μηχανή", αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του κάνουν ο,τι μπορούν.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση που επικρατεί, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη: "Είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαστε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αλλά έχουμε υπερηφάνεια και παλεύουμε. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές κι έχετε γράψει κι εσείς, είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα άλλο από τους ποδοσφαιριστές, έχουν δώσει τα πάντα".


"Να πάρουμε τον Λεωνίδα και τους 300"

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση, σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ, το οποίο του παρέχει λίγες επιλογές "ελιγμών" σε περιπτώσεις τραυματισμών.

Μάλιστα είπε: "Να πάρουμε το Λεωνίδα και τους 300 για να πολεμήσουν, που έδειξαν ότι αν και λίγοι τα κατάφεραν με τους πολλούς" και σύνέχισε:"Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν τραυματίζεται ο Μανωλάς και εξαρτόμαστε πολύ από τον Δέλλα που είναι 35 χρονών αλλά κάνει μια απίστευτη χρονιά, οι εναλλακτικές μας είναι ελάχιστες. Κοιτάς πίσω και δεν βλέπεις ούτε τον Άλβες, ούτε τον Παπασταθόπουλο, ούτε τον Κυριάκο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είχα δώσει στην διοίκηση μία λίστα με πέντε παίκτες σε κάθε θέση που θέλουμε ενίσχυση. Ανάλογα με το πώς τους ήξερα και με σειρά προτίμησης. Όλοι τους ήταν εν δυνάμει παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και θα έρχονταν στην ΑΕΚ επειδή ήθελαν να δουλέψουν μαζί μου. Για να μπορέσεις όμως να τους πάρεις αυτούς, πρέπει να τους πληρώσεις. Και η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά… Εν συνεχεία, ζητήσαμε παίκτες που δεν ήταν βασικοί στις ομάδες τους, αλλά ήταν καλοί για την ΑΕΚ. Αλλά πάλι ζήταγαν λεφτά και η ΑΕΚ δεν είχε λεφτά. Άρα αναγκαστικά πήγαμε σε άλλες λύσεις με παίκτες που επίσης ήθελαν να δουλέψουν, αλλά και πάλι είχαμε οικονομικά θέματα.

Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Βέβαια και δεν θέλω να προσαρμοστώ σε αυτήν την κατάσταση, αλλά ο κόσμος και η διοίκηση αξίζουν τον σεβασμό μου και εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες, υπάρχουν δύο κύριοι που βάζουν χρήματα και χάρη σε αυτούς η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ που είναι. Απλά, εκείνοι βάζουν χρήματα για να κλείνουν τρύπες που υπάρχουν, για πράγματα που δεν φαίνονται σε εσάς. Για αυτό και εγώ δεν μπορώ να τους ζητήσω κάτι περισσότερο. Θέλω να ζητήσω και κάτι από τον κόσμο. Θα πρέπει να ξέρουν την πραγματικότητα. Αλλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε ποτέ την ομάδα να μείνει μόνη της. Θα πρέπει να χτίσουμε το μέλλον με ξεκάθαρα λόγια. Κάποτε η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα, το παρόν όμως είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι η αλήθεια", τόνισε.

Μάλιστα προχώρησε και σε μια παρομοίωση... με την οποία θέλησε να περιγράψει την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι σαν Φεράρι με δόξα και ιστορία αλλά της λείπει η μηχανή και δεν μπορεί να τρέξει. Το μπάτζετ είναι αρκετά χαμηλό και πρέπει να μεγαλώσει για να βελτιωθούμε. Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται με την πίεση ότι φοράνε μια ιστορική φανέλα. Μήνες τώρα επαναλαμβάνω ότι είμαστε αυτοί που είμαστε. Κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά, αλλά οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες", κατέληξε  

ΛΟΙΠΟΝ....ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....Ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΟΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ...ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ...ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ...ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ....Η ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΕΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΙΤΣΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΑ Η....ΘΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ 2 ΚΑΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ....ΠΟΝΑΕΙ !!!!!



      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου