ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Γκόρντον: "Σαν τελικοί όλα τα ματς"

Γκόρντον: "Σαν τελικοί όλα τα ματς"

Ο Τζαμόντ Γκόρντον σχολίασε πως όλα τα ματς του Ολυμπιακού είναι σαν τελικοί και πως ελπίζει να υπάρχει πολύς κόσμος στο εντός έδρας ματς με την Βαλένθια στο ΣΕΦ.
Ο Τζαμόντ Γκόρντον ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, σημειώνοντας επτά πόντους και παίζοντας πολύ καλή άμυνα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού πως κάθε ματς είναι σαν τελικός για τους ερυθρόλευκους  και ότι κάθε ομάδα είναι ικανή να κάνει την ζημιά.

Ο Γκόρντον σχολίασε χαρακτηριστικά:
"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει στην προπόνηση. Παίξαμε καλή άμυνα, εκμεταλλευτήκαμε τα ατού μας, βάλαμε πολλά μεγάλα σουτ και όλα αυτά μας έδωσαν μεγάλη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε αυτή την εικόνα, ίσως επειδή χαλαρώσαμε, ίσως επειδή και η Ζαλγκίρις είναι ομάδα του Top 16 και σε αυτό το επίπεδο κάθε ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Έπαιξαν πολύ επιθετική άμυνα κι έβαλαν κρίσιμα σουτ, αλλά εμείς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς και ο επόμενος είναι με τη Βαλένθια, στον οποίο ευελπιστούμε να δώσουμε στον κόσμο μας αυτό που τους στερήσαμε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου