ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Γιατί ο Νέμεθ διάλεξε Βόλο

Γιατί ο Νέμεθ διάλεξε Βόλο

Το RedPlanet.gr  παρουσιάζει όλο το στόρι της παραχώρησης του Κρίστιαν Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου, που πρώτοι μάθετε από τον Κόκκινο Πλανήτη. Τι λένε κύκλοι στην ΠΑΕ για τον δανεισμό του παίκτη.

Για να πάρει, όμως, την απόφαση ο παίκτης και να "κλείσει" στην συγκεκριμένη ομάδα, χρειάστηκε αρκετή σκέψη, καθώς η Κέρκυρα ήταν εκείνη που είχε κάνει πρώτη κρούση για τον δανεισμό του και μέχρι τελευταία στιγμή πίεζε με κάθε τρόπο για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Ούγγρος "ζύγισε" καλά όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και "ψήφισε" Βόλο για τους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω.


Του ταιριάζει ο Βόλος...

Το πρώτο μέλημα του Κρίστιαν Νέμεθ ήταν να πάει σε μία ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται βασικός προκειμένου να βελτιωθεί αγωνιστικά και να γυρίσει το καλοκαίρι καλύτερος. Παράλληλα, θέλει πάση θυσία να πάρει παιχνίδια, έτσι ώστε, να πραγματοποιήσει έναν ακόμα στόχο του που δεν είναι άλλος από την επιστροφή του στην Εθνική Ουγγαρίας. Ο Νέμεθ στην συνέχεια έθεσε ως κριτήριο, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά και θα τον βοηθάει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο γήπεδο. Κάπου εκεί προτιμήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου που διακρίνεται για το συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, το οποίο και φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον 22χρονο "κυνηγό".

"Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό"

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Νέμεθ θα συνεχίσει δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου αναπτύχθηκε παραφιλολογία, προερχόμενη προφανώς από "πράσινους κύκλους", η οποία άφηνε υπόνοιες για το ματς που ακολουθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Η απάντηση ήταν άμεση και ανεπίσημα οι Πειραιώτες δεν έκρυψαν την απορία τους για τα συγκεκριμένα "περίεργα" δημοσιεύματα. "Δεν καταλαβαίνουμε γιατί τέτοια ανησυχία. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό και επιλήψιμο στην συγκεκριμένη υπόθεση".

Μάλιστα υπογραμμίζουν πως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, τον αποφάσισε αποκλειστικά ο Ούγγρος επιθετικός, ο οποίος προτιμούσε τους Βολιώτες από την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου