ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Με περίπατο στα προημιτελικά




Με περίπατο στα προημιτελικά
28/1/2011
3-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ…Κάτι παραπάνω από εύκολο ήταν το έργο της γυναικείας ομάδας του Θρύλου, καθώς τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη χρειάστηκαν λιγότερη από μία ώρα για να λυγίσουν την αντίσταση του Πανιωνίου με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι είναι ανάξιο σχολιασμού, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης, όχι μόνο σε κανένα από τα τρία σετ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 15 πόντους, αλλά και στα δύο από τα τρία σετ περιορίστηκε κάτω και από τους 10 πόντους ενεργητικό!
Να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, η Αμερικανίδα Γκίμπσον, δεν αγωνίστηκε, μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Νικολάκη, που αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, δήλωσε στο www.olympiacos.org:
«Όπως μαρτυρά και το επιμέρους σκορ των σετ δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Είμαι ικανοποιημένος που ανεξαρτήτως της διαφοράς δυναμικότητας παίξαμε σοβαρά και εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει πριν από την έναρξη του αγώνα. Η Γκίμπσον δεν αγωνίστηκε καθώς προέρχεται από ένα κουραστικό υπερατλαντικό ταξίδι. Προτίμησα για θέμα προσαρμογής να είναι στη δωδεκάδα, να κάνει την προθέρμανση και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Κηφισιάς»
Εύκολη χαρακτήρισε την νίκη της ομάδας της η Μαρία Μαγγίνα, ενώ από την πλευρά της η Εύα Χαντάβα τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει την σκληρή δουλεία, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην τελική φάση του πρωταθλήματος:

Μαρία Μαγγίνα: «Ηταν μία εύκολη νίκη. Εκτός από την πρόκριση μας ενδιέφερε να παίξουμε συγκεντρωμένα, σοβαρά και χωρίς πολλά λάθη. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ξεκινούν την Κυριακή».

Εύα Χαντάβα: «Αν και το παιχνίδι ήταν θεωρητικά εύκολο δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και περάσαμε άνετα στη φάση των 8. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο καταρχήν να μπούμε με το δεξί στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Δηλώσεις έκανε και η Αμερικανίδα Μάλορι Γκίμπσον, που φρόντισε να ευχαριστήσει τις συναθλήτριες της για την θερμή υποδοχή που τις επιφύλαξαν: Μάλορι Γκίμπσον: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή τους προπονητές και τις συναθλήτριές μου. Με βοήθησαν να ξεπεράσω το τρακ που είχα φτάνοντας στο γήπεδο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είδα ότι διαθέτει πολύ καλές παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Εκανα την προθέρμανση μαζί τους και ανυπομονώ πλέον να μπω και στα παιχνίδια».

Τα σετ: 25-8, 25-9, 25-13

Ολυμπιακός(Γ.Νικολάκης): Μουστάκη 3, Κυριακίδου 12, Καβαθά 8, Ογκνιένοβιτς 12, Χαντάβα 13, Κόλεβα 11, Μαγγίνα (λ. 50%)/ Τζούριτς 3, Μουρατίδη.

Πανιώνιος(Τ. Σωτήρχος): Γκούζου 5, Αναγνωστοπούλου 2, Πετρουλάκη, Νάστου 4, Σταυροπούλου 2, Σιλχάνοβα 1, Τσιάρα (λ. 20%)/ Μίνα(λ. 24%), Μπουζουνιεράκη 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου