ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη η συμβολή του Μαρινάκη

Μεγάλη η συμβολή του Μαρινάκη

Το 8ο φιλικό κατά της φτώχειας είχε απόλυτη επιτυχία και μνομονεύτηκε από τους ανθρώπους του ΟΗΕ η συμβολή του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Ευάγγελου Μαρινάκη.
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν οι άνθρωποι του ΟΗΕ, κατά τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του Ίκερ Κασίγιας ως Πρεσβευτή του Διεθνούς Οργανισμού, στην πρωτοβουλία και τη μεγάλη συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της ομάδας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την διοργάνωση του "8ου Αγώνα Κατά της  Φτώχειας", ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ιδιαίτερα στάθηκαν στην μεγάλη οικονομική επιτυχία του αγώνα, καθώς παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τις απεργίες των μέσων μαζικής μεταφοράς, το γήπεδο γέμισε και τα έσοδα, που θα δώσουν μεγάλη ανάσα σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Αϊτή, το Πακιστάν και σε ιδρύματα της χώρας μας, ήταν ανάλογα των προηγούμενων διοργανώσεων.


Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν ακόμα από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι με την προσέλευσή τους έδειξαν την ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν την βοήθεια που ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.

Όσον αφορά την εκδήλωση, ο Ίκερ Κασίγιας παρουσιάστηκε ως Πρεσβευτής του ΟΗΕ, όχι μόνο στο πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο Κατά της Φτώχειας», αλλά και αυτού της «Νέας Χιλιετίας», το οποίο περιλαμβάνει τους στόχους της  καταπολέμησης της φτώχειας στον πλανήτη και την ενίσχυση της παιδείας και της υγείας για τα παιδιά.

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφερόμενος στον "8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας", τόνισε ότι θα ήθελε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όμως δεν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο λόγω των υποχρεώσεών του και πρόσθεσε ότι ο συμπαίκτης του Ντιαρά, που βρέθηκε στον αγώνα, του είπε ότι ήταν μια μεγάλη βραδιά την οποία διοργάνωσε άψογα ο Ολυμπιακός, ενώ του τόνισε ότι του έκανε εντύπωση η μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει τέλος, να σημειώσουμε επίσης ότι ο Κασίγιας προστέθηκε ως Πρεσβευτής του ΟΗΕ στην ομάδα των Ρονάλντο, Ζιντάν, Ντρογκμπά, Μάρτα Ντα Σίλβα (κορυφαία γυναίκα παίκτρια ποδοσφαίρου), Μαρία Σαράποβα (τενίστρια) και Αντόνιο Μπαντέρας (ηθοποιός).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Κώστας Βερνίκος, προσκεκλημένος του OHE ως υπεύθυνος της διοργάνωσης του "8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου