ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

H απολογία του Ολυμπιακού

H απολογία του Ολυμπιακού

Tην Πέμπτη (27/1) απολογήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έλαβαν χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης εκπροσώπησε την πειραϊκή ΠΑΕ, υποστηρίζοντας πως ο αγώνας κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα και αποδίδοντας τη ρίψη του κέρματος, που βρήκε τον πρώτο βοηθό, σε μία κακή στιγμή.
Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού για το κέρμα στηρίχθηκε στο ότι "πετάχτηκε σε μία διακοπή του αγώνα και δεν διεκόπη ο αγώνας εξαιτίας αυτού. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με το κέρμα να πετάγεται από την κερκίδα των διαρκείας".


Ο Γκαγκάτσης τόνισε πως "τον βρήκαμε αυτόν που το έκανε, από το κλειστό κύκλωμα και θα απαγορευτεί η είσοδός του στους επόμενους αγώνες. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει αρκετά για την καταπολέμηση της βίας".

Σε ό,τι αφορά το αντεθνικό σύνθημα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης επισήμανε ότι "έγινε αμέσως σύσταση από τα μεγάφωνα και σταμάτησαν τα αντεθνικά".

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου