ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σε απόγνωση και το γυναικείο πόλο



Σε απόγνωση και το γυναικείο πόλο
28/1/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη άσχημη κατάσταση στον Ερασιτέχνη, εξέδωσαν αργά το βράδυ οι πολίστριες του Θρύλου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη παραμένουν απλήρωτες εδώ και αρκετούς μήνες, με μερικές από αυτές να αντιμετωπίζουν, πλέον, βιοποριστικό πρόβλημα.
Έτσι, με αυτή την ανακοίνωση, σκοπεύουν να ταράξουν τα ήδη ταραγμένα ύδατα, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα σε επιφανείς Ολυμπιακούς να αναλάβουν την σωτηρία του τμήματος, προσθέτουν όμως πως δεν έχουν σκοπό να μποϊκοτάρουν τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού:
«Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετά από υπομονή 4 μηνών χωρίς πληρωμές από την προηγούμενη και νυν διοίκηση του ερασιτέχνη, αποδεχόμενη το περασμένο καλοκαίρι μείωση του μπάτζετ της και συνεχίζοντας, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες, τον στόχο που έχει βάλει τα τελευταία 3 χρόνια, να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, ανακοινώνει στο κόσμο που αγαπάει τον Ολυμπιακό, τα εξής:
Σαν ερασιτεχνικό άθλημα οι οικονομικές απολαβές των αθλητριών δεν υπερβαίνουν σε μέσο όρο τα 700 ευρώ μηνιαίως και καμιά αθλήτρια δεν εργάζεται λόγω των υποχρεώσεων στην ομάδα. Κάνοντας όμως διπλές προπονήσεις καθημερινά, παραμένοντας αήττητες σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Όπως καταλαβαίνετε το να είμαστε 4 και 5 μήνες χωρίς αυτά τα χρήματα μας έχει "γονατίσει" οικονομικά και πλέον η διαβίωση μας έχει γίνει δυσβάστακτη. Από τα 13 κορίτσια της ομάδας τα 2 είναι ξένες παίκτριες καΙ 8 κοπέλες από την επαρχία και ζουν μόνο από το μισθό που λαμβάνουν από τον Ολυμπιακό. Επίσης δεν εργαζόμαστε πουθενά ούτε είμαστε στο δημόσιο.
Η κατάσταση είναι τραγική αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στις ξένες παίκτριες παρέχεται σπίτι πληρωμένο και οι υπόλοιπες δεν ξέρουν πως θα πληρώσουν τα ενοίκια και τους λογαριασμούς τους. Επειδή πάνω από όλα είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και σεβόμαστε και αγαπάμε πραγματικά το μεγάλο σύλλογο που αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε χωρίς καμιά διακοπή τις προπονήσεις και τους αγώνες, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που θα αρχίσουν οι εξώσεις για τα απλήρωτα ενοίκια και οι διαμαρτυρίες για τους απλήρωτους λογαριασμούς των αθλητριών...
H μονή λύση που θα μας απομένει αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι να βρούμε δουλειές για να εργαστούμε ή να επιστρέψουμε στις οικογένειές μας γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος επιβίωσης για εμάς! Όταν κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, 2 χρόνια πριν αντιμετωπίζαμε τα ίδια προβλήματα και πάλι μείναμε ενωμένες και προσηλωμένες στο στόχο μας. Φέτος ζούμε ξανά την ίδια κατάσταση μόνο που τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά ελπίδα για το μέλλον!
Ζητάμε μόνο Σεβασμό και Στήριξη από τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να εμφανιστούν έστω και τώρα που ο πιο μεγάλος σύλλογος της Ελλάδος έχει φτάσει σε αυτή τη τραγική οικονομική κατάσταση. Όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και δεν συμβιβάζονται με τις ήττες, ούτε εκείνοι, ούτε οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ, ούτε και ΕΜΕΙΣ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου