ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Έκανε το χρέος του…

Έκανε το χρέος του…
28 | 1 | 2011
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι γνωστός για το παοκτσίδικο φρόνημά του. Ότι θα έφτανε να προτείνει διαφορετικά πρωταθλήματα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μάλλον κανείς δεν το περίμενε…


Τον ενόχλησε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για την Τούμπα, στη ρεβάνς του ΜΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και, θέλοντας να φανεί ριζοσπαστικός, αναρωτήθηκε με γραπτή του δήλωση, μεταξύ, άλλων "μήπως ήρθε η ώρα για διαφορετικά πρωταθλήματα"
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε για αγανάκτηση στον κόσμο και την οικογένεια του ΜΠΑΟΚ. Εντύπωση κάνει βέβαια το ότι πριν προτείνει… δύο πρωταθλήματα, συνέστησε… αυτοσυγκράτηση!
"Προσωπικά, συνιστώ ψυχραιμία. Δυστυχώς, όμως, δικαιώνονται όσοι εδώ και πολλές μέρες μίλησαν για προειλημμένες αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις ομάδες της Αθήνας και τις ομάδες της υπόλοιπης Ελλάδας. Ο κόμπος έχει πια φτάσει στο χτένι. Από δω και πέρα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του", ανέφερε στη γραπτή του δήλωση.
Θα πρέπει, βέβαια, να συνυπολογίσει κανείς ότι ο… αγανακτισμένος κόσμος του παπιού τα έσπασε στον Βόλο! Και συνέβαλε στο να γίνει ένα γήπεδο… θάλαμος αερίων, αφού πλακώθηκε με την αστυνομία και τα δακρυγόνα έπεσαν βροχή. Και όμως η ποινή φαίνεται στον Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι επιβλήθηκε με "δυο μέτρα και δύο σταθμά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου