ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμοπόλεμος ο Μέλμπεργκ

Ετοιμοπόλεμος ο Μέλμπεργκ


Όλα καλά με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και επομένως θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Επανήλθαν οι καρδιές στα φυσιολογικά τους μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ την Τρίτη στο Metropolitan.
Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε δεχθεί χτύπημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του γόνατος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή και κρίθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Εντέλει, τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον εύρημα.


Επιπροσθέτως, οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό σήμερα (25/1), όμως σττου Ρέντη βρέθηκαν για να κάνουν θεραπεία, λόγω μικροπροβλημάτων που είχαν, οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Ούρκο Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, αλλά και οι Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Επίσης προπόνηση, έκαναν οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ράφικ Τζιμπούρ.

Την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (30/1, 17:15) με τον Ολυμπιακό Βόλου, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου