ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ίβκοβιτς: "Καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη"

Ίβκοβιτς: "Καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη"

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Κάουνας, μετά το τέλος του αγώνα (64-71), ο Ίβκοβιτς σχολίασε πως η αναμέτρηση είχε δύο πρόσωπα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των δύο προπονητών στο Κάουνας, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις (64-71), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολίασε πως η αναμέτρηση είχε δύο πρόσωπα. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη, επισημαίνοντας πως το αυτό το "διπλό" έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν ένα πολύ σκληρό και σημαντικό παιχνίδι για μας και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Μετά την ήττα από τη Φενέρ το αποψινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για αυτό έπαιξα με τους πιο έμπειρους παίκτες. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε εντελώς λάθος στην άμυνα. Τους δώσαμε χώρο, δώσαμε χώρο στον Πότσιους, τον Καλνιέτις και τον Nτελινινκάιτις.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις γιατί δεν παράτησε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ήμασταν καλύτεροι απόψε και αξίζαμε αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι είναι μεγάλη νίκη μετά το πως είχαμε παίξει με τη Φενέρ και σίγουρα είμαι ικανοποιημένος, αλλά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Ζαλγκίρις για το χαρακτήρα που έδειξε. Έκαναν το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον ως το τέλος και δεν τα παράτησαν".

Ζούρος: "Περήφανος που είμαι στη Ζαλγκίρις"

Ο Έλληνας τεχνικός της Ζαλγκίρις, Ηλίας Ζούρος, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον κόσμο, μας βοήθησαν παρά πολύ όταν ήμασταν 20 πόντους πίσω. Λατρεύω αυτό το κοινό. Σήμερα χρησιμοποίησα την περηφάνια του λιθουανικού μπάσκετ. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν, φτάσαμε κοντά, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα που χτίζεται εδώ και χρόνια για να είναι στο Φάιναλ Φορ. Είμαι περήφανος που είμαι στη Ζαλγκίρις κι έχω αυτούς τους παίκτες. Υπόσχομαι ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου