ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ιγροπούλου-ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!

Υγρά όνειρα με Ιγροπούλου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκαλούν και «Dirty Diana», είναι Παναθηναϊκός και τρελαίνεται για τον Κακά, ενώ το όνομά της αφήνει πολλά… υπονοούμενα.

Υγρά όνειρα με Ιγροπούλου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Νταϊάνα-Λυδία Ιγροπούλου, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου του 1990 και μεγάλωσε στην περιοχή της Καλλιθέας.
Το 2007, πριν ακόμη κλείσει τα 17 της χρόνια, συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Με τον τίτλο αυτό συμμετείχε στα διεθνή καλλιστεία Miss Young International, όπου και κέρδισε στον διαγωνισμό και στέφθηκε Queen of Universe 2007.


Δύο χρόνια αργότερα συμμετείχε και πάλι στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη φορά για να βγει Σταρ Ελλάς. Αν και θεωρούνταν φαβορί, τελικά δεν κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο, καθώς εξελέγη Β’ Σταρ Ελλάς. Εντύπωση μάλιστα, είχε προκαλέσει και η γκριμάτσα α λα Τζούλια Αλεξανδράτου κατά την στέψη της!
Η Νταϊάνα σπουδάζει ψυχολογία, αν και πιο μικρή έλεγε πως ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Εκτός από το μόντελινγκ, θέλει να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Το όνειρο της είναι να σπουδάσει υποκριτική και να ταξιδέψει στο Λος Αντζελες, κυνηγώντας το american dream!

Κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για την προσωπική ζωή της. Όμως, φαίνεται να αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα, αφού έχει απασχολήσει αρκετά τα media με τις κατακτήσεις...
Είχε ένα αθώο φλερτάκι με το μοντέλο Γιώργο Μανίκα, δεν ξεχνάμε το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή Σαρμπέλ, ενώ τα είχε και με τον νεαρό επιχειρηματία Γιώργος Γιγουρτάκης. Ακολούθησαν φλογερά φιλιά με τον Κύπριο εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και ο μεγάλος έρωτας με τον ιδιοκτήτη της Sanyo, Ντένη Παπαγεωργίου…

Η «Dirty Diana» ξενερώνει όταν ο άντρας που έχει απέναντί της το παίζει ξερόλας, έχει κοιλίτσα και καράφλα. Μπορεί να αναθεωρήσει, λέει, στα 30...Έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα έκανε σχέση με συνομήλικούς της, καθώς τους θεωρεί ανώριμους. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως είναι υπερβολικά σπάταλη, δεν αποταμιεύει τίποτα και χαλάει όλα της τα χρήματα σε ψώνια.
Οπότε καταλαβαίνετε, δεν συμφέρει καθόλου με την οικονομική κρίση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου