ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού, για την αγωνιστική τους παρουσία στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις (64-71). Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης (17π), εξαιρετική εμφάνιση από τον Νεστέροβιτς.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού, για την αγωνιστική τους παρουσία στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις (64-71). Πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων ο Βασίλης Σπανούλης (17π), εξαιρετική εμφάνιση από τον Ράσο Νεστέροβιτς.
Παπαλουκάς: Από τα χειρότερα του παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν πέτυχε, ούτε, πόντο, ήταν άστοχος (0/3δ), ενώ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα όσον αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού, καθώς μοίρασε, μόλις, 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Είχε διάθεση, προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκε το ματς.

Νεστέροβιτς: Χωρίς να εντυπωσιάσει, έκανε ένα πολύ καλό ματς, όντας αποτελεσματικός τόσο στην επίθεση, όσο και στα "σκουπίδια". Κοντά στο καλάθι ήταν εξαιρετικός στην επίθεση (4/5δ), νικώντας στις μονομαχίες τους αντίπαλους σέντερ ενώ βοήθησε πάρα πολύ στα ριμπάουντ μαζεύοντας 8, με τα 3, μάλιστα, να είναι επιθετικά.

Σπανούλης: Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 17 πόντους, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος (4/8δ, 2/6τρ, 3/4β) αν και πήρε πάνω του πολλά σουτ και επιθέσεις. Πέτυχε, πάντως, ένα καθοριστικό τρίποντο στο 39' κάνοντας το σκορ 61-67, σε ένα σημείο που η Ζαλγκίρις είχε πλησιάσει επικίνδυνα. Οργανωτικά μοίρασε 4 ασίστ, ενώ βοήθησε και στην άμυνα. Από τους κορυφαίους των ερυθρολεύκων στο ματς παίζοντας για 30 λεπτά.

Βασιλόπουλος: Ο Βασιλόπουλος τον χρησιμοποίησε μόλις για ένα λεπτό και η συμμετοχή του δεν μπορεί να κριθεί.

Μπουρούσης: Για ένα ακόμη ματς ξεκίνησε δυναμικά, χρησιμοποιήθηκε κυρίως στα πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά, ο "Ντούντα", για τους λόγους του, τον κράτησε στον πάγκο. Έβαλε 11 πόντους σε 13 λεπτά, τράβηξε τον Ολυμπιακό στην πρώτη περίοδο, αλλά δεν βοήθησε, αυτή την φορά, στα ριμπάουντ, μαζεύοντας 2.

Κέσελ: Έπαιξε για 8 λεπτά και το μόνα που θα θυμόμαστε από την συμμετοχή του στο Κάνουνας, είναι ένα τρίποντο που πέτυχε από την γωνία και ένα κλέψιμο. Τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς, δεν δείχνει, ακόμη, πως είναι το δυναμικό "3άρι" έχει ανάγκη η ομάδα.

Μαυροκεφαλίδης: Ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια ήταν άστοχος (2/6δ). Παρουσιάζει τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ήταν ολίγον νευρικός και συνεχίζει να δείχνει πως σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε και 2 ασίστ, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερα από εκείνον.

Νίλσεν: Δεν έπαιξε καθόλου στο ματς.

Έρτσεγκ: Είναι το μόνο "4άρι" της ομάδας το οποίο έχει την ικανότητα να σκοράρει από την περιφέρεια, αλλά στο ματς δεν δοκίμασε κανένα τρίποντο. Ήταν, όμως, ουσιαστικός, έβαλε 4 πόντους (2/2δ) ενώ βοήθησε πάρα πολύ στα ριμπάουντ, μαζεύοντας 5 πολύτιμα "σκουπίδια", δίνοντας την ευκαιρία για δεύτερες επιθέσεις στους ερυθρόλευκους. Θετική εμφάνιση από τον Σέρβο σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Τεόντοσιτς: Ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού με 13 πόντους (1/2δ, 3/7τρ, 2/2β), πρόσφερε στην ομάδα πόντους από την περιφέρεια με τις τρίποντες "βόμβες" του, αλλά δεν βοήθησε όπως άλλες φορές στο δημιουργικό κομμάτι, μοιράζοντας 3 ασίστ. Έπαιξε, όμως, άμυνα και έκανε 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Χαλπερίν: Σε, σχεδόν, 10 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 3 πόντους. Πάλεψε στην άμυνα, έκανε ένα κλέψιμο, αλλά δεν πήρε πολλές προσπάθειες επιθετικά.

Γκόρντον: Ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού στο ματς, πίεσε τους γκαρντ της Ζαλγκίρις, έκλεψε 2 φορές την μπάλα και έδειξε διάθεση. Στην επίθεση πέτυχε 7 πόντους, με δύο καλάθια του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, σε σημεία που η ομάδα είχε ανάγκη από σκορ. Ο Ίβκοβιτς τον εμπιστεύτηκε για 25 λεπτά στο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου