ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτα μέτρα για την Τούμπα

Έκτακτα μέτρα για την Τούμπα

Ασχέτως του αποτελέσματος της έφεσης που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την ερυθρόλευκη αποστολή, ώστε να προστατευθεί η ομάδα στην Θεσσαλονίκη για το ματς στις 2 Φεβρουαρίου.
Ασχέτως του αποτελέσματος της έφεσης που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, είτε γίνει το ματς στην Τούμπα με κόσμο, είτε χωρίς, ο Ολυμπιακός ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας ώστε να προστατευθεί η ερυθρόλευκη αποστολή στην Θεσσαλονίκη για το επαναληπτικό ματς Κυπέλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες, στις 2 Φεβρουαρίου.
 
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος του Ολυμπιακού για τα θέματα ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, εκπροσώπησε τους Πειραιώτες στη σύσκεψη της Τετάρτης (26/1) για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν για την αναμέτρηση στις 2 Φεβρουαρίου, ζητώντας, καταρχάς,  να προστατευτεί η ερυθρόλευκη αποστολή από την πρώτη στιγμή που θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη, έως εκείνη που το πούλμαν της ομάδας θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Επίσης, επειδή στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για τις... άγριες διαθέσεις ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τσιρώνης ζήτησε να υπάρχει αστυνομική δύναμη και κατά την διάρκεια της διαδρομής που θα κάνει η ερυθρόλευκη αποστολή με το πούλμαν έως την άφιξη της στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς υπάρχουν φήμες πως φίλαθλοι των γηπεδούχων προετοιμάζονται για... θερμή υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου