ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νεστέροβιτς: "Κρατάμε τους βαθμούς" (VIDEO)

Νεστέροβιτς: "Κρατάμε τους βαθμούς"

Ο Ράσο Νεστέροβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κρατάει τη νίκη και τους βαθμούς, ενώ επικεντρώνονται άπαντες πλέον στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και εν συνεχεία με τη Βαλένθια.
Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ο Ράσο Νεστέροβιτς, μίλησε στους απεσταλμένους στο Κάουνας μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα κρατάει τους βαθμούς της νίκης και την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Σλοβένος σέντερ των Πειραιωτών, είπε πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει πλέον το ματς με την ΑΕΚ και εν συνεχεία αυτό με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί, την ώρα που μιλούσε ο Νεστέροβιτς, ο οποίος πέτυχε εννέα πόντους και κατέβασε οκτώ ριμπάουντ.



"Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, που την είχαμε ανάγκη. Κρατάμε τους βαθμούς και την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο χαλαρώσαμε πολύ και κάναμε ένα παιχνίδι δικό μας να πάει σε τόσο κλειστό σκορ. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ και μετά θα κοιτάξουμε τη Βαλένθια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Δηλώσεις Νεστέροβιτς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου