ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Σύντομα μαζί μας ο Φορτούνης»

«Σύντομα μαζί μας ο Φορτούνης»

«Σύντομα μαζί μας ο Φορτούνης», Part 2! 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μία μέρα μετά την… προαναγγελία της μεταγραφής - επιστροφής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, ξαναχτύπησε! «Ίσως ο Φορτούνης να είναι σύντομα μαζί μας», επανέλαβε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας.

Σε αυτήν, πέρα από την αναφορά του στον νεαρό μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως στόχος του είναι το χτίσιμο μιας ομάδας που θα αποτελείται κυρίως από παίκτες που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, καθώς όπως εξήγησε «θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα. Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές - γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια», ήταν τα λόγια του.

Δείτε στη Web-TV του www.sport-fm.gr videο από την εκδήλωση:



Πως έχει το στόρι...

Στην χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βράβευσε τους Ποτουρίδη και Φετφατζίδη που αγωνίζονται πλέον στην πρώτη ομάδα αλλά και τον Φορτούνη (συγγενής του παρέλαβε το βραβείο) ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Πειραιωτών. Όταν δε έφτασε η ώρα των δηλώσεων, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Μπορεί σύντομα ο Φορτούνης να είναι κοντά μας», φουντώνοντας τα σενάρια για συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού. Κάτι που διαψεύστηκε επισήμως από τους Αρκάδες. «Θα πρέπει να πληρώσει ακριβά για τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός», τόνισε χθες ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Κώστας Μπάκος. «Μόνο η Γιουβέντους τον έχει ζητήσει», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου