ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νέες αρμοδιότητες για τον Κοβάσεβιτς

Νέες αρμοδιότητες για τον Κοβάσεβιτς

Ύστερα από την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στον Αλέκο Αλεξανδρή και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε τις νέες αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Λίγη ώρα μετά την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στον Αλέκο Αλεξανδρή και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση των ερυθρολεύκων αξιοποιεί ακόμη περισσότερο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον σύλλογο, καθώς ανακοίνωσε τις νέες αρμοδιότητες που θα αναλάβει στην ομάδα ο Σέρβος.
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ θα έχει παράλληλα και την ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ.


Είναι φανερό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σέβεται και εκτιμάει σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα του Σέρβου και θέλει να τον αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο τεχνικός σύμβουλος της Διοίκησης κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει την ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας, ως επικεφαλής, ενώ θα είναι και τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου