ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γι' αυτό είσαι Νικοπολίδαρος!

Γι' αυτό είσαι Νικοπολίδαρος!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται στην 50η θέση με τους καλύτερους τερματοφύλακες της τελευταίας 24ετίας, όπως προκύπτει από τη λίστα της Διεθνούς Υπηρεσίας Στατιστικών του ποδοσφαίρου.
Αν και βρίσκεται στα... χασομέρια της τεράστιας καριέρας του, περιμένοντας καρτερικά να αδειάσει η "κλεψύδρα" και να βάλει τους "τίτλους τέλους", παρ' όλα αυτά ακόμα δρέπει τους καρπούς των όσων πέτυχε στα 21 χρόνια που τίμησε τα γάντια του όσο λίγοι.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης -περί ου ο λόγος- βρίσκεται στην πρώτη 50άδα με τους καλύτερους τερματοφύλακες από το 1987 μέχρι σήμερα, δείγμα του ότι έχει καταφέρει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, να έχει διάρκεια και να αποδεικνύει ότι με συστηματική προσπάθεια, δουλειά, επαγγελματισμό και αφοσίωση είναι σε θέση να ξεχωρίζει και να διακρίνεται.


Ο... Νικοπολίδαρος των φίλων του Ολυμπιακού, ο "Αντωνάκης που είναι τρέλα με την κόκκινη φανέλα" καταλαμβάνει την 50η θέση με τους κορυφαίους πορτιέρε των 24 τελευταίων ετών, με την εμβληματική μορφή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν να ξεχωρίζει. Ο Ίκερ Κασίγιας ακολουθεί στην δεύτερη θέση, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Έντγουιν Φαν Ντερ Σαρ, Πίτερ Σμάιχελ και Όλιβερ Καν.

Τερματοφύλακες όπως οι Ρενέ Άντλερ, Κάρλος Ρόα, Γκιγιέρμο Οτσόα, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, Κριστιάν Αμπιάτι, Τίμο Χίλντεμπραντ, Μπόρις Μιχαΐλοφ, Άντι Γκόραμ και πολλοί ακόμα βλέπουν την πλάτη του "φύλακα άγγελου" της εστίας του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος έχει κάνει το βήμα προς τα πίσω, παραχωρώντας την θέση του στον Ούρκο Πάρντο. Όπως και να 'χει, αποδεικνύεται σοφή η κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη να τον "κλέψει" από τα χέρια του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2004. Τα αποτελέσματα είναι από μόνα τους πειστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου