ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Βεντούρης: "Καμία εξάρτηση από τον Ολυμπιακό"

Βεντούρης: "Καμία εξάρτηση από τον Ολυμπιακό"

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Γεράσιμος Βεντούρης, τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν έχει καμία εξάρτηση από τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως ο Κουμορτζί θα μείνει στη Νέα Σμύρνη, τουλάχιστον, έως το καλοκαίρι.
Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων", Γεράσιμος Βεντούρης, τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν έχει καμία απολύτως εξάρτηση από τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως ο Γκανέζος χαφ, Μπενάρντ Κουμορτζί θα μείνει στη Νέα Σμύρνη, τουλάχιστον, έως το καλοκαίρι.
Αναφορικά με το θέμα του Μπενάρντ Κουμορτζί, ο Γεράσιμος Βεντούρης θέλησε να απαντήσει και στα όσα λέγονται για τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό. "Όπως και για τον Μανιάτη έτσι και για τον Κουμορτζί υπήρχε συμφωνία ως προς το μέρος του οικονομικού ανταλλάγματος, όχι προς το έμψυχο υλικό. Μετά από όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ξάνθη, και από συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη, αποφασίσαμε να μην προχωρήσει.

Επειδή διάβασα και σήμερα ότι υπάρχει περίπτωση να υπογράψει, τονίζω ότι δεν έχει γίνει ξανά συζήτηση", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Δεν υπάρχει καμία εξάρτηση από τον Ολυμπιακό. Απλά, θα συνεχίσω να εκμεταλλεύομαι κατά κόρον την προσωπική σχέση που έχω με τον κ. Μαρινάκη και όσο μπορώ θα φέρνω παίκτες της εμβέλειας του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό".

Μάλιστα ο Γεράσιμος Βεντούρης αποκάλυψε ότι πριν τον Ολυμπιακό, υπήρξε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Κουμορτζί η οποία όμως τελικά δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου