ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η επιστροφή από το Κάουνας (VIDEO)

Η επιστροφή από το Κάουνας

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στις τρεις τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Το RedPlanet.gr ήταν μαζί με την πειραϊκή ομάδα το τελευταίο διήμερο στο Κάουνας και σας μετέφερε τα πάντα από τη λιθουανική πόλη.
Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, γυρνώντας από τη Λιθουανία με το πολύτιμο "διπλό" στις αποσκευές.
Mε σαραντάλεπτη καθυστέρηση αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο του Κάουνας, με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από τη χιονόπτωση, που αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στη Λιθουανία, ο αεροδιάδρομος είχε πιάσει πάγο και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες (ρίχνοντας ειδικό – για αυτές τις περιπτώσεις - υγρό γύρω από το αεροπλάνο) προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η απογείωση και κατ’ επέκταση η πτήση της επιστροφής.

Έτσι, λοιπόν, η πτήση τσάρτερ πραγματοποιήθηκε στις 00:30 αντί στις 23:50, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Η κούραση στα πρόσωπα της ερυθρόλευκης αποστολής ήταν φανερή, ωστόσο το ζητούμενο, που ήταν η πρώτη νίκη στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, κατακτήθηκε και άπαντες ήταν ευχαριστημένοι με το νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της Ζαλγκίρις.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, που κράτησε 2 ώρες και 30 λεπτά, τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να πάρουν τo γεύμα τους (όπως φυσικά οι δημοσιογράφοι που ακολουθήσαμε την πειραϊκή ομάδα στο Κάουνας με το τσάρτερ που μετέφερε τον Ολυμπιακό).

Φτάσαμε στην Ελλάδα περίπου στις 03:00 και όπως ήταν φυσιολογικό κανένας δεν είχε όρεξη για δηλώσεις. Η ώρα ήταν περασμένη και ο ύπνος απαραίτητος για τους πρωταγωνιστές. Έτσι, τα μέλη της αποστολής πήραν τις αποσκευές τους προκειμένου να μεταβούν στα σπίτια τους για ξεκούραση.

Επιστροφή Ολυμπιακού από το Κάουνας
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου