ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

«Μερικές φορές είναι… καλό να χάνεις»

«Μερικές φορές είναι… καλό να χάνεις»

7/9/2011
«Μερικές φορές είναι… καλό να χάνεις»
Ευεργετική αποδείχθηκε η ήττα που γνώρισε η Εθνική Ελλάδας από την Π.Γ.Δ.Μ. στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την μέχρι τώρα παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία. Κατσικάρης: «Ηγέτης η ομάδα»



Ο ομογενής φόργουορντ στάθηκε στην ήττα που γνώρισε η ομάδα του Ηλία Ζούρου από την Π.Γ.Δ.Μ., τονίζοντας ότι «μερικές φορές είναι καλό το να χάνεις», αφού οι Έλληνες διεθνείς είδαν «τα λάθη στο βίντεο» και βελτιώθηκαν στα επόμενα παιχνίδια. «Η άμυνα και η επίθεση βελτιώθηκαν και γίναμε πιο αποτελεσματικοί», συμπλήρωσε ο Μπράμος.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική είναι η Σλοβενία, την Πέμπτη, με τον Μάικ Μπράμος να χαρακτηρίζει το παιχνίδι «δύσκολο και σκληρό», αφού η αντίπαλη ομάδα «έχει καλούς παίκτες και καλό σύνολο».

Οι Έραζεμ Λόρμπεκ, Γκόραν Ντράγκιτς και Γιάκα Λάκοβιτς είναι αυτοί τους οποίους πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι παίκτες του Ηλία Ζούρου, όπως τόνισε ο 24χρονος φόργουορντ, ενώ για την δική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δήλωσε: «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική. Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για μας και το σύλλογό μου θα τον σκεφτώ μετά το τέλος των υποχρεώσεών μου εδώ».

Όσο για το γεγονός ότι δεν δείχνει αγχωμένος παρά το λίγο χρόνο που βρίσκεται στην Εθνική ομάδα; «Είναι η εμπειρία που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια παίζοντας, ειδικά στο κολλέγιο. Έχω συμμετάσχει σε πολλά σημαντικά παιχνίδια και αυτό με βοηθά».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου