ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτο φιλικό τεστ για τον Θρύλο

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, θα δώσει το Σάββατο (10/9) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό του Ρέντη (17:30). Φωτογράφιση είχε το πρόγραμμα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων. Στον Ηρακλή κι επίσημα ο Ντεσπέιν.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούργια χρονιά, θα δώσει το Σάββατο (10/9) ο Ολυμπιακός στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νεοφώτιστο Παμβοχαϊκό, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:30. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Καλμαζίδης, θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας, ενώ και οι ίδιοι οι βολεϊμπολίστες έχουν την ευκαιρία για ένα ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις. Παράλληλα, να σημειώσουμε πως ο περσινός σταρ του Ολυμπιακού, Ρολάντο Ντεσπέιν είναι κι επίσημα παίκτης του Ηρακλή.

Ο "Γηραιός" ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουβανού βολεϊμπολίστα, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο του 2012, όταν και θα λήξει η τιμωρία του από την FIVB.

Όσον αφορά το γυναικείο τμήμα, πριν από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (9/9) έγινε η φωτογράφιση για τις ανάγκες της εκδήλωσης της κλήρωσης του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου