ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θα' ναι παντού, κοντά!

Θα' ναι παντού, κοντά!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να "κατακτήσουν" Λονδίνο, Ντόρτμουντ και Μασσαλία καθώς η ζήτηση για τις εκδρομές είναι ήδη πολύ μεγάλη.
Τα sold out στα εισιτήρια με Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, όπως θα συμβεί και με τα εισιτήρια του αγώνα με την Άρσεναλ, όταν κυκλοφορήσουν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και για τους εκτός έδρας αγώνες του ομίλου του Θρύλου. Η ζήτηση για τις εκδρομές Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία είναι ήδη τεράστια, καθώς πολλοί φίλοι της ομάδας από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη θέλουν να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό και με τη φωνή τους να τον σπρώξουν όσο μπορούν προς την νίκη.

Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, οι πρώτες πληροφορίες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός λένε πως ο Θρύλος θα έχει τη στήριξη περίπου 3.500-4.000 φίλων του στο Λονδίνο και τον αγώνα με την Άρσεναλ στο "Έμιρέιτς", ενώ περίπου ίδιο αριθμό θα ζητήσει και για το μεγάλο ματς της 1ης Νοεμβρίου με την Ντόρτμουντ.

Για το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων με τη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός θα πράξει ανάλογα με τα μέχρι τότε αποτελέσματα, αφού αυτά θα καθορίσουν και την διάθεση του περισσότερου κόσμου να μπει στα έξδα ενός τέτοιου ταξιδιού. Όπως και να έχει πάντως, στην πλατεία Αλεξάνδρας υπολογίζουν ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι χίλιοι "ερυθρόλευκοι" στο Βελοντρόμ, ενώ αν υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση η ΠΑΕ θα κινηθεί ανάλογα.

Δείτε βίντεο από την εκπληκτική κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού στο ματς με την Άρσεναλ πριν από δύο χρόνια:


Arsenal v. Olympiakos - Eisai sto myalo by bouklesto18
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου